Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 987654321123457

studenci! proszę o Pomoc!

Polecane posty

Gość 987654321123457

witam , mam pytanie odnośnie studiów w tym roku zaczynam i mam pierwszy zjazd 11 i 12 wrzesień i nie dam rady to pójść bo idę na weselę... czy coś się stanie jesli nie bedzie mnie pierwszy weekend? i czy są to normalne zajęcia czy tylko takie spotkanie? ile to trwa dlugo ? proszę o pomoc : )

Gość pęsetka
Nic się nie stanie na studiach zaocznych,pamiętam że chyba obecność jest sprawdzana na pierwszym spotkaniu. Na wykłady nie jesteś zmuszony chodzić,nie są one obowiązkowe,co innego ćw. tam zazwyczaj listę sprawdzają.

Gość spokojnie nastepny....
nic sie nie stanie jak nie pojdziesz. Beda zwykle wyklady...nudyy...

pesętka.....u mnie lista byla prawie co zjazd bo tak naprawde zalezy jaki wykladowca i "do czego'' potrzebne mu te nazwiska....:O

Gość 987654321123457
dziękuję bardzo :) trochę się przejmuję bo to pierwszy raz :) a już nie będę mogła pójść, i niewiem czy tam nie będzie coś załatwiane itp..

Moze zadzwon do dziekanatu i sie zapytaj co jak nie bedzie cie na pierwszym zjezdzie. W kazdej szkole jest inaczej, jak studiowalam na UG to pierwszy zjad byly normalne zajecia, co prawda bardziej organizacyjne, zapoznanie z grupa, omowienie tematyki przedmiotu itd, ale drugi dzien juz normalnie jechali z tematem. Ale to byla panstwowka, teraz robie drugi kierunek na prywatnej uczelni, mysle ze tam bardziej odpuszcza, tzn jak nie przyjde to nic sie nie stanie, popytasz ludzi co bylo i nadrobisz.

Na UG doslownie na kazdych cwiczeniach i wykladach leciala lista obecnosci, jak kogos nie bylo wiecej jak 2 razy musial odrabiac po godzinach z inna grupa:/

Gość 987654321123457
to zaoczne studia, koleżanka będzie więc będę wiedziała co było. tylko chodzi o to czy nie będzie robione żadnych list , kto chodzi kto zrezygnował itd. tego się boję..

Gość 987654321123457
to bedzie tylko te dwa dni i to calkiem pierwsze, potem juz pojdzie z gorki :) do Gdańska Wyższa Szkoła Humanistyczna jakby ktoś może stąd był :) albo się orientował..

eeeeeeeee jak kolezanka bedzie to luzik;-) powiedz by wpisala cie na liste jak cos i tyle. Nic sie nie martw i zajebiscie baw na weselu;-) U mnie ludzie poznawali wykladowcow dopiero na egzaminie wiec sie nie martw:D...

Eeeee jak to GWSH to w ogole o tym nie mysl, idz na weselicho, tam ludzie to potrafia w ogole na zajecia nie codzic tylko na zaliczenia przylaza. Takze spoko;)

Gość 987654321123457
a Ty znasz tę szkołę tak ? : ) nie przejmowałabym się tylko, że to pierwszy raz..