Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale chamstwo

CZY ROBICIE CO DNIA KUPE??ALE SZCZERZE..bo w moj brat co dnia robi..szok!!

Polecane posty

Gość ale chamstwo

A ja raz na trzy dni tak przecietnie mimo ze duzo jem. moj brat robi co dnia i nawet 3 razy na dzien nieraz i do tego dużą strasznie bo sie chwali..nie wiem jak tak mozna..i czy on ma cos z jelitami..

Gość jhvhgfchfjknmjk
ma dobra przemiane a ty troszke hoojowa

Gość e to przecietna cena
Jesli kupa jest więsza niż ręka to podobno zle. prawidlowa kupa powinna byc malutka .gdzies tak czytalam:) a moj syn potrafi nieraz zwalić taką wielkosci dwóch rąk wielką :)

Gość odpowiem ..........
ja chodzę regularnie codziennie rano ok godz 8 :D

Ja co drugi dzień daję radę;) Ale myslę, że to dobrze jeśli ktoś wypróżnia sie codziennie, przynajmniej nie ma zaśmieconych jelit;)

Gość cdsgfdhsfgh
Nie masz pojęcia o funkcjach organizmu, masakra. Kupa obowiązkowo powinna byc każdego ranka, nawet dwa razy dziennie jest w porządku, powinna byc niebrudząca, niecuchnąca, twarda, wielkosc nie jest istotna, jeszcze robisz kleksa raz na trzy dni to radze sie wziac za siebie, jesz duzo a nie wydalasz, masz zrabana przemiane materii, jak nic zaparcia, pewnie purasz jak stara i masz wzdecia i smierdzi ci z buzi, jak to z toba jest, opisz kupala swojego ja robie codziennie, ale jak zre byle co to raz na trzy dni i czuje sie tragicznie

Gość hehrjetrfkerg
skoro duzo jesz to tez powinnas robic codziennie:P wiec to nie twoj brat ma problem tylko ty:p widocznie sie zasmiecasz tylko zamiast jesc wiecej blonnika

Gość kamcia_25
ja codziennie robie kupe... czasami nawe 2 razy dziennie:P To dlatego bo nie jem mięsa:P

Gość a ja???? po tygodniu:(
mój brat co zeźre zaraz leci do kibelka:O noż kurde!!! ten to ma szczęście , może jeść na okrągło i tak najszczuplejszy w rodzinie:D

Gość ja nie jem dużo błonnika
ale tez robię przynajmniej raz dziennie, ale przeważnie 2-3. Jestem chuda, chociaż jem dużo kalorycznych rzeczy.

Gość przypadek batona 2
Ja ważę 45 kg, ma 29 lat, wygląd 16 letniego dorosłego dziecka, jem dużo, sram mało, i nic juz nie rozumiem, czy ja juz nigdy nie dorosne i nie zrobie normalnie kupy ???

Gość GościuwaKUPAKUPA
Ja to to tam sram z 5 razy dziennie po dużo wp*****lam pozdro 600 eloeleo

Gość SrakaBonzo
Ja zawsze sram od 3 do 4 kup dziennie, nie raz sram nawet 2 razy dzienne ale to takia masywna po pizzy od szaszka ze masakra sram taka rzadka ze wali cala lazienka a kibel jest tak osrany

Gość GościuwaKUPAKUPA
Tak jak kolega wyżej po ostrej piccie od szaszka sraka taka że można by było srać na odległość , ale jeśli chodzi o sam smak to polecam szaszkin wronki :)

Gość Tomek321101
jak tam to widze tak takiego tomka i potem pojechalem do biedronku i znowu zobaczylem tego tomka i na jego widok srac mi sie zachcialo potem pojechalem jeszcze do lewiatana i tam wlasnie znowu byl tomek to zesral sie do koszyka na zakupy i nie posprzatalem pozniej wyszedlem ze sklepu pojechalem do abcd i tam znowu byl tomek ale z mama to zesalem mu sie na klate potem pojechalem do domu i zrobilem kupe w domu

Gość GościuwaKUPAKUPA
Co ? G****o ? Zjedz je równo. Popij kompotem, to wyjdzie z powrotem. Popij herbatką, to pójdzie Ci gładko. Ja nie cham - zjedz je sam. Połóż na rami(e!) i zanieś mamie. Połóż na klacie i zanieś tacie. Zawiń w papierek i zjedz jak cukierek.

Gość MarianoItaliano321
siema zwracam sie do was z problemem dotyczacych moich jelit a dokladnie grubego i cienkiego,zawsze po zjedzeniu pizzy od szaszkiana albo zestawu mam ostry atak sraki ,ze nie moge wyjsc z kibla nawet po 2 godzinach.

Gość gość3211021321
Żona dzwoni do męża do pracy: - Kochanie rano przez pomyłkę zamiast tabletek na rozwolnienie dałam Ci na uspokojenie. Wszystko w porządku u Ciebie? Jak się czujesz? - Osrany, ale spokojny.

Gość MIRECZEK OGÓRECZEK
Witam ja również miałem kiedyś taki problemik . Sposób jest niepozornie prosty wystarczy zamontowac w swojej d***e korek mechaniczny elektrostatyczny z wyłącznikem alarmowym i ze spostem automatycznym lecz wtedy może ci wyj***c bemben jak mojemu nauczycielowi pozdrawiam

Gość gość2122112
Po spędzonej nocy w hotelu, facet opuszcza budynek i mówi do recepcjonistki: - Zasłałem łóżko. - O dziękujemy bardzo. - Płoszę Bałdzo.