Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaszyfrowana

jestem ta 2 co mam robić?

Polecane posty

Gość zaszyfrowana

moja historia jest długa ale tak po krótce;7 lat temu poznalam chlopaka bylo nam super pozniej on wyjechal za granice do pracy po tym czasie 0 kontaktu ze mna az gdy przypadkiem go spotkałam,rozmowa,pocalunek.Sexu nie bylo miedzy nami,wyjechal znow za granice a ja tu?Mam uregulowac swoje sprawy dopiero mam zawracac mu w głowie wspominal,że to co było i jest jest nadal że chce byc ze mna,że mnie kochał i kocha.Aż do momentu gdy jakas lafirynda zadzwonila do mnie oznajmiajac ze bym go zostawiła,w spokoju bo on i tak nie bedzie zemmna ja tu a ona tam On o niczym niewiem ze ona pisze do mnie a najciekawsze jest to ze oznajmila mi ze jest z nim w ciazy-watpie w to?Co mam zrobic olac go czy walczyc o nasza milosc?doradzcie mi?prosze.

Gość z ta panna sie nie zgadza
milosc? przeciez to nie milosc...

Gość odpowiem ..........
przede wszystkim musisz powiedzieć o tym co się dowiedziałaś facetowi i czy to wszytko jest prawdą przecież nie olejesz faceta nie wyjaśniając mu przyczyny bo to by było nienormalne pogadaj z facetem

Gość wedlug mnie powinnas
sprobowac dowiedziec sie czy to prawda poprzez rozmowe z tym facetem , bo lala zwyczajnie mogla scieme walnac zebys sobie dala spokoj. Jezeli ci zalezy - walcz!!

Gość zaszyfrowana
niewiem jak ona ma jego numer tel-podobno kupiła chyba sa razem bo na NK TEZ byla wczoraj napisalam do niej niech on do mnie zadzwoni i wprost mipowie ze to koniec-zrozumie,ale tak jak myslalam nie zadzwonil domyslam sie ze on o niczym niewiem-jak mam nawiazac kontakt-pomozcie mi?