Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZielonaWyspa

Nie umiem

Polecane posty

Gość dlaczego chcesz to zrobic?

Gość nie martw sie laska
temat bym okreslila jako jeden z wybitnych, jakze wiele w nim tresci, jaka bogata puenta, jakze wymowne trafiajace do dusz uzytkownikow kafe slownictwo, jestes nad wyraz inteligentna ja bym tak poetyckko i gleboko nie umiala opisac swojej zyciowej tragedii:-o

Gość rozstający
Ja tez nie moglem rozstac sie z dziewczyna, ale przed chwila to zrobilem, mam nadzieje ze wytrwam, bo ten zwiazek nie mial przyszlosci ;/

Poznałam go przez neta, zerwałam ze swoim zyciem i poleciałam do niego 2000 tys km. Odrazu zamieszkalismy razem. Moge smiało powiedziec ze do czerwca było ok. Potem sie przeprowadzilismy,mamy swoje pokoje, kazde z nas spi osobno- jestesmy wygodni i niestety spiac razem zawsze budzilismy sie nie wyspanie i "połamani". przesiadujemy w osobnych pokojach, idziemy do siebie jak cos potrzebujemy, a najczesciej kazda dłuzsza rozmowa konczy sie kłotnia. Aha.. no i on pali zielsko..

brawo, no to juz wiesz co Was dzieli, a co was lączy? moze to pomoze ci podjac decyzje

na dodatek stracilismy prace i siedzimy ze soba praktycznie 24 godz. wiem ze jak bym wrociła do Pl prace bym znalazła w tydzien.. ale przeraza mnie syt finansowa w kraju... a tu mi jest poprostu wygodnie;/

Gość tak tak wlasnie
JAK MOZNA MIEC OSOBNE ŁOZKA?! powiedz mi jak? jest to jedyna rzecz ktorej nie powinno sie zmieniac. strefa sexualna jest bardzo wazna w zwiazku i to ona mocno zespala. w jednym lozku spi sie tylko z osoba ktora sie kocha. trzeba bylo zainwestowac w wieksze lozko, wygodniejszy materac niz wiekszy dom.

wybacz ale nie zadzwonie do landlorda i nie powiem mu tak : ej słuchaj wieksze wyrko by nam sie przydało, bo nie mozemy ze soba spac ;/

wybacz ale nie zadzwonie do landlorda i nie powiem mu tak : ej słuchaj wieksze wyrko by nam sie przydało, bo nie mozemy ze soba spac ;/