Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Plotkaraa

Włosy mi leca garściami POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Błagam o pomoc!!!!!! Moje włosy są okropnie cienkie i rzadkie, wypadaja i łamią się, są szorstkiebez połysku, nic na nie nie działa, żadne szampony, odżywki, ani maseczki, błagam poradźcie mi jakies tabletki, dużo słyszałam o Onozisie, oraz Merz Special, a moze jest coś lepszego, błagam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a próbowałaś takiej odżywki
Waksa ?? W aptece można ją kupić, jest polecana dla osób np. po ciężkich chorobach, którym włosy poleciały. Osobiście znam dwie osoby, którym ta odżywka pomogła. Tu np. jest : http://www.herbamed.pl/p327,wax-odzywka-do-wlosow-480-g.html

Gość .Maniura.
łykaj tabsy ze skrzypem

zróv sobie podstawowe badania krwi; morfologia i TSH możesz mięc np anemie i od tego wypadaja Ci włosy z tabletek dostepnych w aptece najlepsze sa vitapil i , spróbuj tez wcierac w skóre glowy ampułki placenta dostepne na allegro albo w niektórych sklepach fryzjerskich

Gość wiśnia ma rację
żadne tabletki ani odżywki ci nie pomogą jeśli problem tkwi gdzieś głębiej. Zrób sobie badania krwi i skonsultuj z lekarzem.

nie musisz od razu leciec do lekarza, mozesz prywatnie zrobić te badania oczywiscie płatnie morfologia 11 zł TSH 30zł

Witam serdecznie, Dobrym rozwiązaniem mogą okazać się uzupełnienia włosów. Zapraszam wszystkie Panie, które zainteresowane są takim sposobem . Nowe technologie zapewniają bardzo naturalny wygląd, włosy nosi się 24/dobę, można je wysoko upinać, kręcić, czesać w każdą stronę. W razie pytań lub chęci obejrzenia naszych zdjęć i materiałów proszę pisać na adres: sylvie2@onet.eu secrethair4u@onet.eu NR TEL. 663-052-323 http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7474 864 POZDRAWIAM ----------------------------------- SECRET HAIR 4 U

kup sobie apecin C1 bodajze z kofeina + tonic tej samej firmy ja tez kidys myslalam ze zostane lysa, mialam 2 wielkie placki.. ( wszystko przez stres ) kupilam te produkty ( stosowalismy je na praktykach w szkole ) i efekt byl zadziwiajacy

Gość No pewnie że ma
ludzie, to jest temat sprzed roku:P

Gość sekreti
U mnie problem był ogromny z wypadającymi włosami, a przyczyna okazała się bardzo zwyczajna - niedobór biotyny. Dlatego zdecydowałam się na kilkumiesięczną kurację tabletkami Biotebal, z najwyższą dawką witaminy H i widzę ogromną poprawę. Włosów wypada zdecydowanie mniej, są zdrowsze i sporo baby hair się pojawiło.

Gość gość
Ciesz sie ze chociaż cos ci wyszło w zyciu.

Gość gość
gość dziś Zgadza się, po postach na kafe da się łatwo wywnioskować co komu wyszło, a co nie..;) x Olejować włosy i przestaną lecieć. Tylko robić to bardzo często i przez długi okres czasu. Aha i pamiętaj, że nie wszystkie oleje nadają się do Twojego typu włosów, najpierw trzeba to sprawdzić.

Gość gość
Najlepszy sposób to umyć w gorącej smole . Ale nie kaźda smoła nadaje sie najlepsza jest dachowa z dodatkiem lepiku i lakieru bitumicznego.

Gość gość
gość dziś Oo to idę poszukać najbliższego placu budowy.. :D Choć pogoda kiepska, może poczekam do wiosny ;)