Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Plotkaraa

Rozmiar SS, czyli SAME SUTKI!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Kiedy patrzę w lustro jestem po prostu przerażona! Mam rozmiar A70!!!!!! Moje piersi to same sutki, dużo czytałam o tym jak powiększac piersi i moje pytanie brzmi : Gdzie mogę znaleźc przykładowe cwiczenia na powiększenie piersi??!! Błagam o pomoc!!!!!!!!!!!!

Zobacz, jak można mały biust wyeksponować miękkim stanikiem bez push upa. http://balkonetka.pl/katalog/bra/ewa-michalak-effuniak-half-cup Jesteś pewna swojego rozmiaru? Znasz swoje wymiary ciasno pod biustem i luźno w biuście? Zmierz się i podaj co Ci wyszło. Też keidyś myślałam, że mam mały biust, też nosiłam tylko push upy, po zmianie rozmiaru na prawidłowy mój biust czuje się i wygląda o wiele lepiej :)

Gość Adam 43
Moja żona miała ten sam kompleks, ma bardzo małe piersi w zasadzie ma tylko same sutki. Ma bardzo filigranową urodę i 170 cm wzrostu, więc wygląda jak nastoletnia dziewczynka. Na ostatnich wakacjach byliśmy w Chorwacji, żona była 8 miesiącu ciąży ale byliśmy w miejscowości na granicy plaży dla naturystów. Udało mi się ją namówić aby pójść na plażę dla naturystów. Moja żona najpierw z pewnymi oporami rozebrała się całkiem do naga. Na drugi dzień zrobiła sobie makijaż, ciemne przydymione powieki, duże kolczyki w uszach i bransoletki na rękach i na stopach i na dodatek ubrała sobie szpilki i tak poszliśmy na deptak wzdłuż plaży dla naturystów. Nie było faceta, który by się nie odwrócił za nią a była w 8-mym miesiącu ciąży i miała piersi tylko z samymi brodawkami. Żona mówiła mi, że widziała chłopców, którzy ją podglądają kiedy była na tarasie całkiem nago i musiała się zakryć bo, kilku chłopców tak się onanizowało, że bała się że pourywają sobie z jej powodu napletki na siusiakach.

Gość gość
Rzygam z tego ciążowego brzucha na plaży nudystów, na pewno wyglądała z***biście deska z wydętym brzuchem :O Mnie się takie piersi jak autorki podobają, nie miałabym nic przeciwko temu, by takie mieć ;) A jaka wygoda