Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Senjougahara

Zdjęcia piersi

Polecane posty

Gość Senjougahara

Jak to możliwe by mieć takie mięsiste piersi? One są naturalne??? Widzieliście takie na żywo? A może takie macie????? http://ffffound.com/image/efafe628e405227aa51d20b77c513f8a5a64ec42 http://ffffound.com/image/c8354fb98fa1e786038e5c0d36b9430432e721b5 http://ffffound.com/image/0590a68b2a63549100edc1ca5261261e05a7b788 tak w ogóle to jest genialna strona. Są tu piekne obrazki, w szczególności z zakresu rysunku, ale trzeba poszukać. Niesamowicie piękne rzeczy :)

Gość no i jak tam?
o kur.... te pierwsze są piekne.... chyba naprawdę zaczne mieć kompleksy na punkcie swoich malych rodzynek ;(

myśle że nei sa naturalne i wcale nei chodiz o wielkość, bozdarza sie rzadko bo rzadko ze szczupła dziewczyna ma tak duże piersi, ale zobaczcie ze wszystkie te cyce tak jakby nie maja przerwy pomiędzy...

coś mi się wydaje że ktoś tu użył silikonu/Photoshopa bo naturalnie piersi raczej by tak nie sterczały jakby miała naciągniętą skórę ku gorze tylko naturalnie opadały ;)

Gość Niesa
To silikony sa...ale nawet ladnie, nie za bardzo napompowane, ladne kurcze...nie to co moje pryszcze

Gość uyytyfdffggf
Te 2 są suer, pozostałe za duże

Drugie są prawdziwe .Widziałam takie w naturze ;)

dlaczego sądzicie że naturalna pierś musi opadać:-O to, że Wasze są obwisłe nie znaczy, że wszytskie takie muszą byc. Są kobiety z pieknym, naturalnym biustem, jędrnym i sprężystym...i nic dziwnego, że własnie takie pozują do takich zdjęć.

Gość bellabi
sliczne piersi:) ale czy one na pewno sa pelnoletnie? moze photoshop?

Moje właśnie też nie idziwie się o ten najazd na ładne piersi...dbajcie o swoje a nie idźcie na łatwiznę nazywając wszystko co ładne-sztucznym:-O

Gość praawda objawionaa
Pierwsze sztuczne, 2 prawdziwe+trochę photoshopa , 3 wyphotoshopowane

Gość Senjougahara
no wlasnie o to mi chodzi. ze nie maja tej przerwy pomiedzy...sa tak dziwnie blisko siebie....

można podciągnąc skórę na piersiach bez wciskania silikonu - ktoś tu chyba o tym zapomniał, wiec to mogą byc naturalne tzytze tyle że podniesione i ujedrnione chirurgicznie + troche photoshopa tu i ówdzie :classic_cool:

Gość Lolipop 168
A Ja się przestraszylam, wielkie cyce, jedrne, to atut ale ten rozmiar to jakas tragedia, dla mnie przynajmniej.

Gość Lolipop 168

Gość sexy shaumma
2 jest ładna..taka naturalna:)