Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokujący chlopak z pracy

Czy on kłamie ????????????????????????????

Polecane posty

Od lipca przyszedł do mnie do pracy nowy chłopak. Pracujemy w sklepie z odzieżą młodzieżową. Oboje też mamy po 24 lata i oboje skończyliśmy na licencjacie z finansów. To jest niezwykły chłopak, w życiu takiego nie spotkałam. Niezwykle sympatyczny i pomocny i robi to zupełnie bezinteresownie. Zawsze zagaduje klientów i doradza. Jest też taki wrażliwy na ludzką krzywdę i honorowy. Zawsze taki szczery i konkretny. Ma swoje zdanie i stałe poglądy. Idealny partner na męża i ojca. Coraz bardziej szaleję na jego punkcie bo chłopaki w jego wieku nie dorastają mu dojrzałością do pięt. Coraz lepiej się z nim dogaduję choć na początku było ciężko bo był bardzo ostrożny. Miałam wrażenie że tylko obserwuje i rozważa każde słowo które mówi. Teraz chyba traktuje mnie jako dobrą przyjaciółkę bo bardzo się otorzył przede mną. Wczoraj jednak doznałam szoku. Oto skrót naszej pogawędki po pracy w parku : Ja : Jesteś super przyjacielem. Pewnie Twoja dziewczyna jest szczęśliwa że ma takiego partnera. On : hehe. Nie, nie ... nie mam dziewczyny i na 99% w najbliższych latach nie będę miał. Ja : Jak to ? Dlaczego ? Zawiodłeś się na kimś ? On : Zawieść się to nawet nie miałem jak. Ja : Nie miałeś nigdy dziewczyny ???? On : Dziwi Cię to ? Ja : Tak bo jesteś super facetem, przynajmniej takie sprawiasz wrażenie. On : No i właśnie dlatego nikogo nie mam. W związku musi trafić swój na swojego. Nie chcę być z kimś kto związek traktuje jako przygodę albo ucieczkę od samotności lub też okazję do seksu. Ja : A nie brakuje Ci miłości ? Nie mam się ochoty wtulić w dziewczynę lub usłyszeć od niej miłe słowa ? On : Serce mam i jeżeli znajdę swój typ to będzie to szalona miłość. Jeżeli nie to zostanę sam. Ja : Potrafiłbyś tak całe zycie ? On : Wolę samotność niż związek oparty na zdradzie, kłamstwie i braku szacunku do siebie. Mniej więcej tak to wyglądało. Nie dość że nie mogłam w to uwierzyć że facet potrafi być tak wrażliwy bo nawet kobiety takie nie są to jeszcze tak mnie wzięło że nie mogę przestać o nim myśleć. Nie wytrzymam zaraz, kocham go :( Chciałam go przytulić na pożegnanie wczoraj ale jakoś tak drętwo to wyszło to on tego nie zrobił. Tak myślę że nie jestem w jego typie. Z resztą jak zapytałam jakiej dziewczyny szuka to odpowiedział że marzy o takiej dla której będzie pierwszy bo jeżeli na coś się długo czeka to się to później długo szanuje. Ale wątpi w to że taka się znajdzie więc niech chociaż będzie zwykła skromna z dobrym serduszkiem , która pragnie mieć słodkiego dzidziusia. Ja z kolei mówiłam że chyba nie chcę dzieci więc moze dlatego nie daje mi nawet nutki nadziei :( Tak mi smutno :( Ale i tak nadal nie mogę uwierzyć że on taki jest naprawdę. Znacie takich chłopaków ?

Mam kolegę (28 lat) nigdy nie był w stałym związku. Powiedział, że albo jego kobieta będzie dla niego idealem albo nie będzie miał jej w ogóle i będzie singlem. Bawi się, ma mnóstwo przyjaciół, kobiety go uwielbiają... a on jakiś taki jest, że ma zasady i koniec. Dziwne, ale dość zrozumiałe jesli kogoś takiego się pozna.

Nie jest gejem. Z resztą z samego wyglądu wygląda tak męsko i ubiera się jak typowy mężczyzna. Nie jakieś dresy czy adidasy lub czapki z daszkiem. Wygląda i zachowuję się jak prawdziwy samiec. Z resztą widać że uwielbia towarzystwo kobiet ale przed żadną nie pęka. Właśnie to mnie szokuje. pamiętam jak na początku uśmiechałam się do niego a on tak bardzo ostrożnie się zachowywał :D Teraz już jets luz i często sam się pierwszy do mnie uśmiecha ale tylko dlatego że mi ufa. Naprawdę jest niesamowity, taki kochany. Marzę o nim całymi godzinami.

chantalka , no i jak tu zrozumieć takich chłopaków ??? Oni naprawdę się nie boją samotności czy tylko udają ?

Nie jest gejem. Z resztą z samego wyglądu wygląda tak męsko i ubiera się jak typowy mężczyzna. Nie jakieś dresy czy adidasy lub czapki z daszkiem. Wygląda i zachowuję się jak prawdziwy samiec. Z resztą widać że uwielbia towarzystwo kobiet ale przed żadną nie pęka niezbity dowód na to ze nei ejste gejem:P

Gość ytytytytytytyttyy
zeby na mojej drodze pojawil sie taki facet... marzenie...

Mój kolega na bank nie boi sie samotności...bo jak już wspomniałam jest bardzo lubiany i podoba się kobietom. I nie jest tez gejem:-O Ma świetną pracę, często wychodzi wieczorami ze znajomymi, normalny facet, tyle, że nie chce się pakować w związki w które nie wierzy. Może jest marzycielem i sądzi, że miłość powinna być taka wyjatkowa, szczególna, niesamowita...w każdym razie znam go już trochę i wiem, że jest osobą szczęśliwą i spełnioną, tyle, że jako singiel.

Gość mmmichałłł aaaniołłł
Często jest tak że matematycy tak mają. Ja też mam kumpla na studiach , który ma niesamowity łep do matmy. Bardzo przystojny, dziewczyny za nim piszczą a on nic. Nawet nie rucha ich choć widać że ma straszną ochotę bo prawiczek. Zawsze ukradkiem się patrzy dziewczynom na pupy i piersi. Koleś wymiata w grupie bo jest wesoły, optymistyczny , zawsze pomaga każdemu itd. Sam mu zazdroszczę. Ma wszystko i może mieć każdą a nie ma żadnej bo czeka na swój typ. Ja na jego miejscu bym każdą przeleciał bo niektóre to takie foczki że paluchy lizać

Gość ja mam też takiego kumpla
Poznałam go w liceum. Super chłopak ale on nie miał nikogo bo był nieśmiały. Chciałam z nim być ale on mi powiedział że nie jest gotowy choć czuło się że bardzo tego chce. Niesamowicie wrażliwy i kochany

Gość oj bo to jest tak że
Kobiety kierują się emocjami a mężczyźni rozumem. Ta stara prawda zawsze się sprawdza. I tak : kobieta zawsze pragnie kogoś mieć bo dla niej najgorsza jest samotność. Często poprostu wymienia chłopaków na coraz to lepszy model. Często jest tak że jest super dziewczyna a ma hujowego chłopaka , to dlatego że dziewczyna nie potrafi być sama. Natomiast facet albo rucha każdą po kolei albo czeka tyle ile trzeba na swój typ. Dla faceta samotność nie jest straszna bo nie potrzebuje się zwierzać , płakać w rękaw i żalić niepowodzeniami. Bierze to na klatę i jazda.

Gość waggantt
Nienormalny facet.I tyle w temacie.

Gość szokujący chłopak z pracy
waggannt .. ty pewnie zaliczasz pierwszą lpeszą jak każdy tak ??

Gość waggantt
Ten sklep odziezowy ,w ktorym pracujecie tosklep z majtkami?

Gość waggantt
Jal nie ,jak tak.

Gość szokujący chłopak z pracy
sklep z odzieżą młodzieżową. Pogłówkuj trochę co to jest odzież młodzieżowa idioto

Autorko--> nie daj się wyprowadzić z równowagi jakiejś oręży. Twój kolega to jeden z nielicznych egzemlarzy, które-w przeciewieństwie do waggata myślą głową i wiedzą dokładnie czego chcą od zycia.

Gość bywa
Tez mam podobnie. Tyle, ze ja probowalem dwa razy i wiecej nie chce, nie wierze w milosc. Cholera po matmie jestem jak to tu bylo napisane. A samotnosc nie jest zla. Przyzwyczailem sie.

Gość nie jest az tak szokujacy
znam paru takich

Gość prawniczka dr Cathy Lejz-Arba
Jak się w Tobie zakocha to się z nim ożeń! Ale jak on nie będzie chciał to nic z tego nie wyjdzie! Do miłości potrzeba dwojga ze stron, a nie jednej!

Czytajac to tez pierwsza mysl = ze to gej. Nie mial nigdy dziewczyny, pracuje w sklepie z ciuchami - tam zazwyczaj pracuja jacys lalusie lub geje..