Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiula207

urlop dziekański, pomocy

Polecane posty

Gość asiula207

witam! studiuje zaoczne i ze wzgledow materialnych zastanawiam sie nad urlopem dziekanskim. chcialabym przez ten rok popracowac, troche odlozyc, moze wyjechac za granice i wrocic za rok. za tydzien mam jedna poprawke z poprzedniego semestru i poprzednia sesje uznalabym za zamknieta. chcialabym sie dowiedziec... czy mozna wziac urlop na caly rok?? czy po powrocie bede dalej ze swoim rokiem i czeka mnie duzo wiecej roboty(lacznie z nadrabianiem materialu czy po prostu bede studiowac z rokiem nizej?), czy trzeba za urlop cos zaplacic? dziekuje slicznie za wszystkie informacje.

Gość asiula207
nikt nic nie wie na ten temat??

Gość lopae
jak chcesz jechać za granicę sprzedawać dupę czarnuchom to życzymy miłej podróży...

Gość mgr inż.........../
można wziąść urlop dziekański na rok nawet na dwa , ale oczywiście nie będziesz studiować ze swoim rokiem tylko z rocznikiem niżej - no bo jak inaczej:P za dziekankę sie płaci ale każda uczelnia ma inny cennik - w dziekanacie Ci powiedzą ile.

Gość asiula207
oj, tak! czarne pay to jest to, czego zawsze pragnęłam. ile można zarobić na takim numerku z czarnym?

Gość asiula207
oj nieladnie sie tak podszywac, nieladnie... opcja z zagranica jest ostateczna, i nie bede sie sprzedawac, mam pewna prace i mieszkanie u rodziny w londynie... pewnie ze wolalabym w polsce. ale znalezc tu porzadna prace za godziwe pieniadze niestety graniczy z cudem... no w takim razie dziekuje... musze pogadac z uroczymi paniami z dziekanatu...