Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

donarad

powiedzialam koniec..

Polecane posty

Gość Słoneczna32
Mój to raczej nie w celu wykorzystania aczkolwiek częściowo na pewno niechcący wyczuł, że mnie zależy ... On to raczej bojaźliwy taki ... mam wrażenie ...

Gość si lolita
wiesz mnie to boli najbardziej ze on o mnie nie walczyl,a ja wybaczalam wiele jego wybryków:(

Gość Słoneczna32
Ten to niby za wiele nie nawywijaj ... kiedy pisałam, to zawsze niby pisał, ale zawsze odbierałam go jako zajętego ... a to był w pracy, a to w empiku, a to czytał ... Dawało to odczucie narzucania się ... nie chce tak ... i bez powodu większego powiedzialam dość ... i na luzie jeszcze pogadaliśmy, jak to będzie nam siebie brakować i że nie ma wyboru musi się z tym pogodzić ... :O

witam, ja dzisiaj wyprowadziałam się z 2-letnim dzieckiem od chłopaka, z którym byłam 4 lata byłam na niego wściekła, zrobiłam to tak po prostu, chociaż było mi ciężko, a on jak tchórz zwiał ale mimo tego, że przeżyliśmy razem tyle czasu, to nie szanował mnie, kilka razy nawet mnie uderzył to nie było moje pierwsze odejście, zawsze po kilku dniach niby to chciał zobaczyć dziecko, a w końcu przekonywał mnie, żebym wróciła; a ja za każdym razem dawałam się namówić ale miałam dość ile można dawać się poniżać i obrażać przez człowieka, który podobno kocha? przez ostatnie kilka miesięcy było wszystko fajnie, nawet zaczęliśmy rozmawiać o ślubie... ale dwa dni temu on nagle, jakby nigdy nic stwierdził, że ma zamiar wyjechać do pracy za granicę i nie obchodzi go, co my będziemy robić olał mnie i dziecko, nie pomyślał o nas , nie liczył się z naszymi uczuciami poza tym to, co powiedział o mnie, jaka to ja nie jestem, to starczyłoby na napisanie książki nie było miło usłyszeć takie rzeczy od człowieka, który mówił, że kocha i mu zależy w końcu się wyniosłam, ale już zaczynam tęsknić wiem, że nie ma po co, bo on nie jest tego wart, ale jets ciężko i szkoda, że to tak cholernie boli...