Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuci mnie to strasznie

Moja Przyszła Teściowa.......................

Polecane posty

Gość smuci mnie to strasznie

Bardzo Ją lubię, nigdy nic złego mi nie zrobiła, dobrze Nam się rozmawia. Jest tak normalnie. Ale ma też bardzo dobry kontakt ze swoją byłą synową. Była synowa mówi na mój temat okropne rzeczy. Tyle razy mój narzeczony się z nią kłócił, żeby nie pozwalała sobie na tak perfidne teksty w moją stronę. Jest mu tak źle z tym, że Jego mama ciągle jest za byłą, mimo że rozwód był z Jej winy. Ona jest bardziej za Nią, niż za synem. Była synowa ciągle dzwoni i na każdą okazje oferuje ciasta dla byłej teściowej, a dobrze wie, że ja robię. Na rodzinne imprezy przyjezdza z dzieckiem udając, że przypadkiem. Bo tylko chciała dziecko przywiesc ze swoim ojcem. Naprawdę dużo tego. Wiemy oboje z narzeczonym, że to tylko gra! Ze dwa lata temu teściowa przywiozła Jej prezent zza granicy na co Ona pózniej powiedziała, ze śmiechem że "zajebiście liże Jej dupe teściowa", choć jest po rozwodzie z Jej synem.. Ja żadnego prezentu nigdy nie dostałam. Od siebie daję na wszystkie Święta, okazje. To wszystko tak mnie smuci, jestem dobrą osobą, a jednak nigdy nie będę tak lubiana, czy kochana przez teściową.

Teściowa jest problemem jak sprawia PROBLEMY. Nie zwiazałas się z Nią tylko z jej synem. jak zacznie Ci uprzykrzac zycie to zajrzyj-sa na takie sposoby, jak na razie Cie lubi ale była bardziej. Nie wymyslaj problemów gdzie ich nie ma. Pozdrawiam