Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość and wyeee

NIE MAM Z KIM ISC NA STUDNIÓWKĘ...

Polecane posty

Gość and wyeee
sossss a skad ty jestes?

Gość kociczkaaaa
ale przeżywacie, ja tam nie idę na żadną studniówkę, wole po maturze pojechać z moim facetem na wakacje za granice i pieniądze przeznaczyć na ten cel a nie tam jakaś studniówka,

Gość ale Ty poinformowana
jeszcze jakieś pytania..??

Gość and wyeee
To mówisz,ze z tym partenerm to nie trzeba podawac nazwiska i mozna w grudniu nie trzeba wczesniej?

Gość swoją drogą tez racja
za ta kase mozna sie samemu zorganizowac bez laski nauczycieli i krzywego patrzenia czy gdzies cos nie stoi pod stolem :P

tez tak myslałam jak Ty kocziczko , ale nawet nie wiesz jaki błąd robisz tej imprezy się nie zapomina !!!! jedyna w swoim rodzaju .. no chyba ,ze nie jesteś jakoś z klasą zwiazana .., !!!!

Gość and wyeee
To mówisz,ze z tym partenerm to nie trzeba podawac nazwiska i mozna w grudniu nie trzeba wczesniej?

z nazwiskiem zależy od szkoły ,bo to dyrektor musi zaakceptowac listę !!!!ale u Nas to było zbędne !!!! ta lista można sobie podetrzeć tyłek ..idziesz z kim chcesz ..proste ..i my to spisywaliśmy dopiero 2 tygodnie przed studniówką ..więc to zalezy od waszej organizacji ..u nas był problem z zebraniem kasy ! i praktycznie na 3 klasy maturalne wszystkim zajmowała się nasza , ale tak to jest konflikty sie zdarzają ...

Gość kociczkaaaa
no nie jestem, wogóle u mnie w klasie 4technikum prawie nikt ze soba nie jest związany, są grupki, nie potrafimy ze sobą sie dogadać, jest z 5, 6 osób normalnych chłopaków,dziewczyn, którzy są normalni i da się z nimi porozmawiać, mają starszych partnerów o wiele , zresztą ja też, mają poukładane w głowach a reszta to szkoda gadać... dziś nawet na rozpoczęcie roku się nie pofatygowali/ły, było 10 osób z 23. wylansowane panienki z sianem w głoowie i chłopaki dzieciaki, więc nawet mi się nie uśmiecha tracić tyle kasy na jedną noc, gdybym miała normalną klasę i była z nimi że tak powiem zrzyta to co innego a tak wolę te pieniądze przeznaczyć na zagraniczne wakacje z moim facetem :)

Gość and wyeee
pesel?? co zagłupoty... moze jeszcze nr buta i kołnierzyka.... Sosss to odpada, bo ja podlaskie

Gość Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i juz masz kandydata sosssssssss a co tam kilometry ... moze dojechac !!!

Gość dfhzdfghzd
ja tez musialam podawac pesel partnera

Gość barbaraa2442
mam ten sam problem!!!!! będę jedna w klasie bez partnera;/

Gość xwqsdfew
ja mam 12 lutego i się nie przejmuje na razie ;]

Gość and wyeee
12 lutego? to juz znasz date? my jeszcze nie znamy u mnie w klasie

Ja byłam sama i było fajnie, bawiliśmy się raczej grupami. Choć ja to chyba w klasie feministek byłam, bo z 6 dziewczyn poszło bez pary;)