Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oliwka798

Głupia jestem

Polecane posty

Poznałam niedawno fajnego chłopaka. Widziałam się z nim kilka razy, ale w towarzystwie znajomych, ale ostatnio spotkaliśmy się tylko we dwoje. I on coś do mnie, że chciałby coś więcej, itd. W sumie podoba mi się i chyba chciałabym spróbować. Powiedziałam o tym mojej przyjaciółce - a ona do mnie z tekstami w stylu: nic z tego nie będzie, daj sobie spokój. Kurczę, sama teraz nie wiem. Przeszła mi cała radośc jakoś :(

Właśnie nie wiem, jak z tą zazdrością, on się jej nie podobał przecież, bo już wczesniej pytałam.... Cholera, a miałam taki dobry humor, a teraz tylko same wątpliwości :( Może nie czuję do niego czegoś silniejszego, ale podoba mi się i może z czasem mogłabym się zakochać. To nie to samo, co z poprzednim - wiem o tym. Ale czy nie mam prawa spróbować? Myślałam, że jako moja przyjaciółka - usieszy się, ze coś mi się zaczyna układać. A tu rozczarowanie :(

Kurcze, dlaczego ja jestem taka głupia, że zamiast się cieszyć, to zamartwiam? :( To potwierdza słuszność powiedzenia: mając takich przyjaciół, po co komu wrogowie? :o

Gość taa juz
kolezanka prawde ci powie

Gość szafalov
Zazdrości, bo sama ma na niego ochotę i konkurencję chce sobie zmniejszyć!

Gość nie targaj ziomala za afro
moja też mi tak zawsze powtarzała, bo sama nie ma faceta i nie może znieść myśli, że ja mogę jakiegoś mieć. skończyłam przez to tysiące znajomości, bo tak słuchałam zakompleksionej pindy :o daj sobie na wstrzymanie, żyj po swojemu i nie słuchaj takich zazdrosnych kretynek, bo wiele cię w życiu ominie 🖐️

Gość barabarabab
moja też mi tak zawsze powtarzała, bo sama nie ma faceta i nie może znieść myśli, że ja mogę jakiegoś mieć. skończyłam przez to tysiące znajomości, bo tak słuchałam zakompleksionej pindy przezylam dokladnie to samo co kolezanka wyzej, teraz ona ma faceta zabiera ja wszedzie ona z nim spedza czas, z jego znajomymi a mnie olewa. jak teraz powiedziala by cos o jakimkolwiek facecie z ktorym bym sie spotykala to by zarobila w ryja! dam ci najlepsza rade z tych ktore jeszcze w zyciu dostaniesz NIE SLUCHAJ ZAZDROSNYCH KOLEZANEK!!!!