Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coraz bliżej

Poród Nowy Targ

Polecane posty

Gość gość
Czy któraś z dziewczyn miała cesarskie cięcie w Nowym Targu? Jak to wyglada przed? Czy ustala sie termin wczesniej w szpitalu czy jedzie sie wtedy jak zaczną sie skurcze? a co jeśli ciążę nie prowadzi lekarz który tam pracuje? Czy musi być na kartce napisane od lekarza prowadzacego wskazanie do cc?

Gość gość
Czy któraś z dziewczyn miała cesarskie cięcie w Nowym Targu? Jak to wyglada przed? Czy ustala sie termin wczesniej w szpitalu czy jedzie sie wtedy jak zaczną sie skurcze? a co jeśli ciążę nie prowadzi lekarz który tam pracuje? Czy musi być na kartce napisane od lekarza prowadzacego wskazanie do cc

Gość gość
Up

Gość gość
Nie orientuje się do końca jeśli chodzi o poród, moją ciążę prowadzi Beata Chołys Duszyńska, bardzo fajna ma podejście do pacjenta, zleca odpowiednie badania. Przyjmuje w Nowym Targu właśnie.

Gość gość
Hej Ja miałam 2 cc w nowym targu pierwsza 2 tyg wcześniej ale to zdecydowali w szpitalu bo miałam wysokie ciśnienie (zagrożenie padaczka) wylondowalam 2.5 tyg wcześniej w szpitalu A przy drugiej to poszłam do prowadzącej ciążę (chodziłam prywatnie ale to chyba nie istotne) i wpisała lakierowanie z wskazaniem do cc

Gość gość
Rodziłam w NT dwa razy, w 2015 i 2016 roku, i jeden i drugi poród jeżeli chodzi o położne i lekarza były w porządku. Osobiście polecam poród rodzinny, żałuję że przy pierwszym dziecku się nie zdecydowałam. Poród rodzinny super, a gdy w ostatniej chwili mąż się rozmyśla zawsze może wyjść w każdym momencie.

Gość gość
Mam 38 lat. Urodziłam corkę 7 lipca 2018 o godzinie 11:17 . Poród wspominam bardzo zle, wręcz jako koszmar, który mi sie śni czasami. Miałam znajomą położną, ale kochani, co znaczy mieć znajome polożne, albo porody rodzinne? To i tak te położne ani rodzinny poród nie urodzi za nas!!! Owszem polożne sa pomocne, i dzieki Pani położnej urodziłam, szybciej ale nie słuchałam się jej poleceń. Kobiety! Jak dostawałam parte skurcze to zamiast kolano zgiąć do brody i pchać, to ja, nogi krzyżowałam z bólu!!! Każda kobieta znosi ból na swój sposób.Ja z tego bólu partych już, to wzywałam Boga i Diabła!! Porod naturalny bez znieczulenia bez niczego ( poza miedzy skurczami odrobinę wody) to jest BÓL!!! Nigdy nie zapomnę tego bólu! Ja podziwiam kobiety które rodza po 2, 3 dzieci... Ja po jednym, mowie stanowczo NIGDY WIĘCEJ TEGO BÓLU!!

Gość gość
Obojętnie gdzie radzisz ale najważniejszy jest przy porodzie ojciec dziecka i podczas wszystkich badań ginekologicznych! Gdy coś idzie nie tak partner jest naszym ubezpieczeniem!

Gość Anulciao28
Witam czy jest może tu ktoś aktualnie po cesarskim cięciu w nowym targu :)