Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleńkaa...

czy mu się już znudziłam ?

Polecane posty

Gość oleńkaa...

poznałam faceta w lipcu ... często pisał sms itp.. spotykalismy się , całowalismy.. powiedziałam mu , ze na związek potrzebuje czasu.. on mysłał, ze go odrzuciałam. ale juz mu wytłumaczyłam i było fajnie przez dwa tygodnie ... teraz jest obojętny.. owszem pisze .. ale teraz wiem, ze nie jestem jedną dziewczyną, z którą kręci.. nie pasuje mi to i on o tym wie... wiem może poczuł sie odrzucony przeze mnie, ale zalezy mi na nim i on o tym wie.. zapytał się czy jestem gotowa juz itp powiedziałam, ze tak... i napisał ze coś z tym zrobi... gdy się go zapytałam co powiedział, ze przez sms tego nie zrobi.. jednak teraz nie mogę sie z nim spotkac...czy zaproponowac mu spotkanie w weekend czy sobie darowac.. ? nie będę czekała az sobie ułozy sprawy zen wszystimi kolezankami.. ..

Gość .w odpowiednim czasie
nie narzucaj sie od początku, to facet ma o Ciebie zabiegac a nie ty za nim latać :o jak napisał że się odezwie to niech on to zrobi

Gość oleńkaa...
on zabiegał.. ale przeciez też moze się tym juz znudzic.. powiedział mi , ze jestem inna i takie bla bla.. ze nie naleze do tych co z kazdym gdzie po kątach.. ze jest cięzko do mnie dojśc....wczoraj się na niego wkurzyłam... ale to przez moje nastroje teraz... i wie, ze to była moja wina.. bo znów go odrzcuiłam... i czy wypada mu napisać... ' czy chce dalej zebym się w nim zakochała'? bo iedys powiedział, mi to wprost ze chce ... ale juz bez mojego pytania.. bym chciała, zeby on był taki jak wczesniej , gdy go poznałam .. zmienił się .. jest oschły.. gdy szlismy wczesniej trzymał mnie za reke teraz zupełny ignor ..

Gość nie narzucaj sie
inna niz wszystkie?? hehe tani chwyt, a jak tak sie narzucasz to wlasnie jestes jak te co po katach z kazdym :o

a ty sama ze sobą wytrzymujesz? i nie bardzo rozumiem to mu w końcu zależy czy kręci i z innymi czy jaka cholera?

Gość oleńkaa...
ok, to dam na wstrzymanie .. zobaczymy jak mu zalezy ;) dzieki

Gość picoloo_wan
No proszę, ten opis pasuje mi jak wypisz, wymaluj do mojego znajomego! I mówił coś w lipcu że poznał niejaką Olę, fajnie sie im gada itp. itd. Wiem też, że kręci z innymi laskami! Tzn. "koleżankami". Czyżbyś to była ty? :)

Gość oleńkaa...
niestety to nie mogę byc ja , gdyz nie nazywam sie ola ;) pseudo tak jakos wybrała.. zalezy mi na nim.. nie chodze do gimnazjum ;)

Gość picoloo_wan
No szkoda :) Zatem prawdziwa Ola dalej się łudzi...

Gość nnowy w miesciee
daj mu dvpy

Gość oleńkaa...
picoloo_wan a ten Twój znajomy czuje cos to dej oli ? ha bo ja sama nie wiem czy mój cos czuje... nie wiem czy sobie go darowac czy nie... ;|