Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Likierko-wa

Slodki esik?

Polecane posty

Gość Likierko-wa

Hej dzis sie lekko posprzeczalam z facetem (klotnia dotyczyla papierosów,on oczywiscie ze to jego zycie i zeby sie nie wtracać, ja postanowilam powiedziec basta i nie wtracac sie jak to on ujoł) Ja mam trudny charakterek i gdy pozniej roozmawialismy mowiac krotko olewajaco odpowiadalam ,mowilam rob co chcesz itp. Ale mniejsza o to .. rozstalismy sie ja pojechalam do domu on do siostry.. tak w pol pofochani.Hmm i po 2 godzinach napisal 'ja Cie i tak kocham' I teraz co mu odpisać zeby wiedzial ze mi na nim zalezy a tez ze daje mu ta swobode i sie nie wpieprzam.. cos takiego zeby mu poszlo w pietty a zarazem zeby wiedzial ze ja go tez kocham piszcie Ehh sa problemy ;d

Gość Ups..........
Napisz że też go kochasz i dlatego zależy Ci na jego zdrowiu( palenie szkodzi)

Gość Likierko-wa
to juz mu mowilam.. powiedzial ze to jego zdrowie.A pozatym pali od kilkunastu lat i jest mu ciezko zucic ale juz niepalil ponad 10 dni a tu szlag go chyba trafil

Gość Likierko-wa
biso fajne :P wykorzystam kiedys ale napewno nie dzis bo sytuacja jest troszke bardziej napieta, wlasnie napisal 'no fajnie ze ty mnie tez' pomimo to ze mu nic nie odpisalam:D