Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brigida28latek

jak sie zachować... problem z mężem

Polecane posty

Gość brigida28latek

Ostatnio doszło do ostrej kłótni między mną i moim mężem, gdyż pożyczył swojemu bratu dość dużo pieniędzy z naszego konta, na ślub. Nie uzgodnił tego z mną, tylko ok. tydz. po się zorientowałam... Nie odzywaliśmy się do siebie dzień po, a następnego dnia mąż zadzwonił do mojej pracy, i poinformował mnie, że jedzie w delegacje. Nie zdziwiłam się, bo pracuje w międzynar. firmie, więc na takie delegacje jeździ przynajmniej raz w miesiącu, ale nie ma go już 3 dni. Nie odpisuje na moje meile, więc dzisiaj postanowiłam zadzwonić, nie odbiera, zadzwoniłam do firmy, czy faktycznie tam jest i tak potwierdzili. co robić? w pracy wogóle nie mogłam sie skupić na moich obowiązkach, cały czas na komputerze przęłańczałam na pocztę...czy może odpisał, niestety nie robi tego

Gość przeproś w meilu

Gość czy ty przypadkiem nie jestes
a co ty niby masz robic?? maz powinien ciebie przeprosic w malzenstwie niema dysponowania wysokimi kwotami bez konsultacji a jak sie nie odzywal to juz jego problem jaki taki niedojrzaly gowniarz zreszta nie wiem czy mozna mu wierzyc ze to niby na wesele brata moze maz potrzebowla i cos ci sciemnil

i po co ty szukasz z nim kontaktu pokazujesz mu ze ci glupio i przyznajes z mu tym racje rob tak dalej nasteonym razme znou zrobi cos bez rozmowy z toba

Gość ale absolutnie nie
przepraszaj:O niby dlaczego,wasze wspólne pieniądze wasza decyzja,nawet jakby przy Twoim absolutnym nie -uparłby się i pożyczył to można to jakoś wytłumaczyć bo brat nie;) a tak to potraktował Cię jakby brat był ważniejszy od Ciebie unieś się honorem,przeczekaj ,ochłonie i wymuś rozmowę niech Cię przeprosi ,panów trzeba trochę wychować;)

Gość brigida28latek
nie to że na ślub mu pożyczył to jestem pewna gdyz organizuje ślub który przewyższa jego możliwości

Gość kaja33334444
nie wiem co bym zrobiła. Wszystko chyba zalezy od tego na co on pozyczyl bratu te pieniadze i kiedy ten brat odda. wkurzylabym sie gdyby mój maz nie skonsultowal ze mna takiej pozyczki, ale hdyby bartu te pieniadze byly niezbedne a mi nie brakowalo do pierwszego chyba nie mialabym az takich pretensji. wez pod uwage ze to jest jego brat, czesc jego rodziny-a teorytycznie dla ciebie nie jest az tak wazny jak dla niego.

kaja33334444 jezusie nie chodiz o to ze maz chcial pomoc bratu ale o to ze zdanie zony czyli najwanziejszje soby w zyciu z ktora ma wspolnote majatkowa mial w dupie nawet nie zapytal zony

Gość kaja33334444
no to widoczne nie traktuje zony zbyt powaznie. tez bym sie wkurzyla gdyby tego ze mna nie skonsultowal, nie mowie tez ze ma go przepraszac, ale nie ma tez co sie unosic duma, bo facet moze sobie pomyslec, ze liczy sie dla niej tylko kasa.

Gość brigida28latek
odezwał się...;)

Gość fdsfsgf
nie odzywaj sie do niego. to jakis burak.

i co po rozmowie z mezem??

Gość brigida28latek
przeprosił mnie za swoje zachowanie... więc się postanowiłam nie dąsać