Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wściekła Żona Męża

Mój mąż ma jeszcze 10 min....

Polecane posty

Gość Wściekła Żona Męża

Mój mąż czytac gnój ... ochlal się i aż się we mnie gotuje. Menda wziął dziś wypłate. Zadzwonił, żebymm przyjechała po kase, żeby mu nie ukradli z szafki albo żeby nie zgubił. Po 15 pojechałam i było ok. Dzwonie o 19 i słysze ze gnojek juz wypity :O Pytam za ile będzie, więc mówi że o 21 no ok. Dzwonie po 21, a on dalej w pracy i z chłopakami słyszę, że pije :O to dałam mu czas do 22,00 jak go nie ma to zamykam drzwi i nie bedde sie z dupkiem użerała. Kurwa jak ja nienawidzę alkoholu!!!! Czasem wypije lampke wina ale to tylko tyle, na prawde nienawidze alkoholu a ten kretyn tego nie rozumie

Gość ... . . . . .
przeczytaj książkę beaty pawlikowskiej "w dżungli miłości" - polecam. o związkach, miłości i alkoholu. polecam szczerze

Gość i przed ślubem taki nie był
prawda?:) a może się za krótko znacie?

Gość Wściekła Żona Męża
No własnie cholera nie był. Może później tak ale ja głupia zaślepiona miłością byłam :O :O :O A znamy się prawie 8 lat to chyba nie tak mało...

Gość Wściekła Żona Męża
Jak znajde czas jechac do księgarni to kupie sobie ją napewno ale oczywiście nie wiem czy przez tego dupka będę miała ten czas.. bo cały dom i dziecko na mojej głowie :O

Gość Wściekła Żona Męża
A powiem Ci, że nie do końca sobie mnie wychował :P Bo jak jest w domu i sie nie napije... to to on jest tym wychowanym i sam l tym doskonale wie. Tylko jak poczuje smak alkoholu i do tego dołączą koledzy to nic nie dociera i moge mowic jak do scianay

Gość Wściekła Żona Męża
I zaraz 22,00 i nie wpuszcze dupka do domu. Niech śpi na strychu albo nie wiem gdzie palant. Ale jestem wściekła

i jak spakowalas mezowi torby:-) bo 10 minut juz mija:-)) ALE PRZEGINA CHLOP; ZROB MU JAZDE ;ALE JUTRO JAK WYTRZEZWIEJE:-) NIE DAJ MU DOOPY ZA MIESIAC; powiedz ze jakos alkoholikowi nie umiesz DAC:::MOZE PODZIALA KARA :-)

Gość straszne.............
pójdzie dalej pić z kumplami i wróci rano....

Gość heheheheeeeee
"hrabianka75 i jak spakowalas mezowi torby bo 10 minut juz mija ALE PRZEGINA CHLOP; ZROB MU JAZDE ;ALE JUTRO JAK WYTRZEZWIEJE NIE DAJ MU DOOPY ZA MIESIAC; powiedz ze jakos alkoholikowi nie umiesz DAC:::MOZE PODZIALA KARA " takie jak Ty urozmaicają wieczory ludziom czytającym forum:D dobrze poczytac, co macie w glowach:D

Gość Wściekła Żona Męża
Torby jeszcze nie spakowane ale kto wie :P Co do sexu to już chyba od 2 miesiecy nie sypiamy ze soba... jakoś nie potyrafię. Za bardzo mnie za przeproszeniem wkurwia, a jak się napije to może to głupio zabrzmi ale brzydze sie go