Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenja

zajebis.cie

Polecane posty

Gość lenja

siedze tu kuwra sama i nawet nie mam sie komu wyplakac

Gość mozesz miiii
opowiadaj co sie stalo:):*

Gość lenja
mieszkam w chlopakiem w akademiku w O. .... nasze wakacje wygladaly za kazdym razem tak samo ja w domu on w domu widzimy sie 4 raz. W tym roku chcialam inaczej chcialam pojsc do pracy zarobic na studia chcialm byc z nim. To nie, nie zgodzil sie bo on tu na studia nie zarobi bo sie nie utrzyma bo to bo tamto on wraca do domu pracuje tam gdzie zawsze latem. dobra ok spoko. ALE DLACZEGO DO KUWY NEDZY JAK DZWONI DO NIEGO KOLEGA I MOWI SLUCHAJ PRZYJEDZ DO O. MAM DLA CIEBIE ROBOTE BEDZIESZ ZE MNA MIESZKAL I JESZCZE Z KIMS TAM (swoją droga kurwa w chlewie, melinie i burdlu) to moj ukochany zmienia zdanie i leciiiiiiiIII i juz mu nie straszna bieda na studiach????

Gość mozesz miiii
kochana z facetami trzeba prosto, mozemy tu wysnuwać wniosków milion sto dziewiecet ale nigdy nie wiadomo czy natrafimy na tej wlasciwy, zapytaj sie go wprost i powiedz ze zwyczajnie zabolalo Cie, nie martw sie:*:)

Gość lenja
kochana jestem z nim prawie 3 lata powiedzialam mu jasno ze czuje sie urazona, zapomniana, pominięta i hu wie co jeszcze...i ze nie zycze sobie zeby mieszkal z kumplami w tym chlewie... to kurwa jestem najgorsza zla... bo on chce na studia zarobic a mnie rodzice sponsoruja

Gość lenja
"i nie wiem co to znaczy sie samemu utrzymac" tylko czemu kurna jak ja chcialam to nie!!!! jak chcialam mu pomoc wyjechac nawet zebysmy na jakies auto odlozyli to nie... a cale wakacje wycie ze teskni ze nie wytrzymuje bezemnie! to gdzie tu logika bo ja nie wiem?!

Gość mozesz miiii
moze jest juz znudzony waszym zwiazkiem albo ma jakis kryzys i chce odpoczac, bylam juz w kilku zwiazkach i czesto tak jest, a wtedy nic na sile

Gość mozesz miiii
a moze sie boi???moze jak tobie wszytsko daja rodzice, to wydaje sie jemu ze tez musi i glupio jemu by bylo brac czy znuszac ciebie do pracy, no nie wiem...