Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość just tom

co zrobić żeby dziewczyna się we mnie zakochała?

Polecane posty

Gość just tom
Księżniczko masz rację. Dzięki za wsparcie i miłych snów ;)

Gość esperal
i nie bądź taki wrażliwy bo laski ciot też nie lubią. złośliwe komentarze poprostu olewaj

Gość looser dawałeś prezenty
możesz zdradzić jakie?

Gość looser dawałeś prezenty
trzeba autora ratować przed porażką

autorze tak naprawde to tylko czynami.... ale tutaj i czyny nic nie wskórają jeżeli ten koleś nie jest w jej typie :) Bo o ile nawet jak ją przekupi czy wzbudzi w niej jakiś efekt to na dłuższa metę taki układ nie ma sensu ( bez wzajemnej fascynacji i chemii ) bo wcześniej czy później taki wymuszony układ nie będzie miał najmniejszego sensu ... rozpadnie się . ludzie nie łącza sie w pary z powodów wyperfumowanych miśków czy tez zakupionych fajnych zegarków , ludzi nie sa ze sobą by dawać sobie szansy :) ludzie są ze sobą bo lubią ze sobą przebywać , bo są siebie ciekawi. bo jedno na drugie działa tak że ze jak sie nie widzą to jedno o drugim myśli co ta osoba teraz porabia , bo działa chemia , bo sie sobie podobają , bo sie uzupełniają , bo mają wspólne cele i zainteresowania .... no ale dla autora tego topa to może zbyt wiele by z kimś być :) bo dla autora można iść na łatwiznę :) bo dla autora wyperfumowany miś to szczyt zdobycia i myslenia że owy miś załatwi resztę :) 🖐️ zmądrzej autorze :D

Gość oj chemia
miłe złego początki :)

Gość just tom
regers, szkoda twojego czasu, który mógłbyś wykorzystać na walenie konia. I tak nie czytam twoich postów. Tylko uważaj na klawiaturę!

regers, szkoda twojego czasu, który mógłbyś wykorzystać na walenie konia." to żeś błysnął :D i ty chcesz by płeć przeciwna sie w tobie zakochała :D ? dobre żarty ;) I tak nie czytam twoich postów" Ale dziwnym trafem jakoś cię irytują :D może sie domyślasz co tam pisze i stąd ta irytacja? :D mam nadzieję że wytrzeźwiałeś autorze i zaczniesz nowy dzień już ze zdrowym myśleniem :P 🖐️

Gość aroslawbb
Kup jej łańcuszek, tylko krótki bo dziewczyny takie lubią. A do tego łańcuszka takie malutkie serduszko, które się łamie na pół. Daj jej to i powiedz jeżeli uważasz, że powinnaś mi dać drugą połówkę to przełam na pół. Może zadziała :)

Gość kot.13
cóż, z wolną wolą nawet Bóg ma problem:-)

Gość ola_boga!
Kto wyszperał temat sprzed roku?! I jeszcze udziela rad!

Gość adam37lat
Co można zrobić? Ja probowalem doslownie wszystkiego. Nic jednek nie przynosiło skutku. Trafiłem przypadkiem na strone http://magicznerytualy.pl i zamowilem urok miłosny. I to już odniosło skutek:) Jesteśmy razem już ponad dwa lata:)

Gość gość
musisz byc przede wszytskim chamski , leniwy i glupi na takiego wszytskie poleca,a jka juz sie zakochaja to zmien to o 180 stopni i bedzie git

Gość gość
Zostawił mnie dla młodszej o 24 lata. Byliśmy w związku 3 lata. nie mieszkaliśmy razem , bo jesteśmy z innych miast, ale bardzo często się spotykaliśmy. Znał całą moją rodzinę, znajomych, przyjaciół, środowisko, zawsze był mile widziany. Poznał ją podczas ostatniego tygodnia pobytu w sanatorium, już po 2 tyg. znajomości po powrocie, oświadczył mi ,że chce być z nią. Mają plany na przyszłość, gorące s-msy, zakochani, powiedział mi, że ona rozstanie się z mężem po 7 latach bezdzietnego małżeństwa. Wiem, że zaczęli się spotykać, dzieli ich spora odległość. Ja przez te lata się do niego bardzo przywiązałam, pokochałam go. Był dla mnie ciepły i miły, zawsze podkreślał, że tak wartościowej kobiety, jak ja nie spotkał. Miał za sobą bagaż negatywnych doświadczeń, rozwód "z niedobrą żoną" itd. Kiedy go poznałam był od kilku lat sam. Mówił, że chce być ze mną, ale mnie nie kocha, tak jak byłą. Myślałam, że to normalne, skoro z tamtą tyle wycierpiał. Powtarzał, że słowa nic nie znaczą, ważne są czyny i zachowania. Ujął mnie swoją uczciwością, lojalnością , było nam ze sobą dobrze, zwłaszcza, że mamy już; ja 52 lata, on 53, dopóki nie pojawiła się ona..postanowilam cos z tym zrobić. Trafiłam na strone http://urokmilosny24.pl i zamówiłam rytuał, żeby on wrócił. Nie działo się na początku nic, jednak po pewnym czasie zaczął szukać kontaktu. W końcu wrócił i znowu jest miedzy nami praktycznie idealnie.

Gość gość
Z tym ze jak się zakochają w jego chamskości to jak się zmieni na normalnego to szybko się odkochają. Dziewczyny są j*******e.