Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość just tom

co zrobić żeby dziewczyna się we mnie zakochała?

Polecane posty

Gość just tom
dobrze, raczej o łagodnym. A co byś proponowała?

Gość kup białego misia
to takie romantyczne - jak w piosence hahahahahaha

kup białego misia to takie romantyczne - " i koniecznie go przytul do pachy :P podaruj jej , będzie czuła że jesteś blisko niej :D

Gość just tom
jeśli chodzi o uczynki to już nad nią pracuję. Wróćcie do tego co pisałem wcześniej. Chodzi mi o to żeby o mnie częściej myślała, a nie będę co chwila dzwonił, czy pisał żeby się jej przypomnieć.

Regres śmiejesz się...a chłopak naprawdę ma problem to zależy od tego ile chcesz wydać na ten perfum???

Gość kup białego misia
człowieku jak już naprawdę musisz coś jej kupić to może jakąś fajną książkę tylko nie pryskaj jej perfumami!!!

chociaż ja nie jestem zwolenniczka kupowania prezentów ...ona powinna myśleć o tobie i bez tego

Regres śmiejesz się...a chłopak naprawdę ma problem" dobrze chłopak nie ma problemu :) Chłopak sie tylko boi żeby mu panna nie uciekła do innego bo pewnie czuje sie gorszy, brzydszy i mniej atrakcyjny niż inni :)

Gość no ta no tak
maskotka to dobry pomysł, jest młoda i na pewno ją ucieszy - poszukaj w kukardce to taka sieć z w całej Polsce. Są tam cudne miśki:) chciałabym takiego malutkiego dostać a mam 36 lat:)

Gość a jjaaaa
Z książką niezły pomysł i jakaś dedykacja w środku A tego pryskanego misia sobie daruj , najlepsze perfumy nie pomogą jak nie poczuje Ciebie :)

Gość just tom
dobrze, mogę wydać dużo kasy, ale nie dlatego, że jestem zdesperowany czy coś. Po prostu mam dużo kasy i jakbym kupił coś taniego to bym się ośmieszył. A problemu to raczej nie mam, nazwałbym to może fascynacją?

człowieku jak już naprawdę musisz coś jej kupić to może jakąś fajną książkę tylko nie pryskaj jej perfumami!!!" miałem kiedyś pannę , dawno temu ... dawała mi prezenty , wysyłała jakieś listy , kupowała koszulki .... Wszystko było spryskane jej perfumami :) Jak dochodziło do umawianek , a ja czułem na spotkaniu ten sam zapach co u mnie w chacie , to już wiedziałem że mnie zmuli :) Miałem rację , kiedyś zwymiotowałem od nadmiaru :P w połaczeniu z Whisky to był efekt piorunujący ...

Gość just tom
co do tych bzdur wypisywanych przez regersa to nie bierzcie tego na poważnie. Niczego się nie boję, a chcę żeby się zakochała żeby przenieść zabawę na wyższy poziom.

Gość just tom
regers, twoja cyniczna historia nie jest zbyt udana. I wierze, że dawanie kobietą prezentów jest w dobrym tonie.

Gość no ta no tak
perfumy to zły pomysł, co jak jej sie nie spodoba zapach?

Gość kup białego misia
zabawa na wyższym poziomie - no ty masz słownictwo

Niczego się nie boję, a chcę żeby się zakochała żeby przenieść zabawę na wyższy poziom." może ci chodzi bardziej o zauroczenie :) bo psikaną maskotką to raczej nie zdobędziesz jej serca :) no w twoim wypadku , wypchany portfel tez może zrobić swoje Tylko nie wiem czy taka panna będzie coś warta :P

Gość kup białego misia
kobietom chłopie popraw ortografię bo nie będziesz mógł dedykacji w tą książkę wpisać

Gość no ta no tak
kobiety w każdym wieku uwielbiają być rozpieszczane:) i nie słuchaj regresa bo sie nie zna:P

I wierze, że dawanie kobietą prezentów jest w dobrym tonie." Oczywiście że tak pod warunkiem że ją zdobędziesz sobą a nie owymi prezentami lamusie :D

Gość kup białego misia
ale autor szuka takiej której wypchane portfele imponują - oj słabo to widzę

Gość dsadsa
Na prezent to ona sobie musi zasluzyc najpierw. Nie daj z siebie zrobic pieska.

Gość MalusienkaPineska
dla mnie to glupota ! chcesz dawac dziewczynie prezenty na poczatku znajomosci?

Gość dsadsa
Regres - to zależy, czy jesteś z kobietą w związku już czy dopiero się poznajecie.

Gość reksonka
nie zapomnij dolaczyc do prezentu karteczki z jakims oryginalnym podpisem :) ,

Gość reksonka
a ile zamierzasz wydac na prezent?

Gość kup białego misia
najpiękniejszym prezentem może być uśmiech, wspólny spacer i rozmowa - mądra dziewczyna to doceni i nie będzie oczekiwała żadnych drogich prezentów.

Gość just tom
wybaczcie ortografię, ale jestem teraz bardzo wyluzowany i nie myślę o poprawnej polszczyźnie. Jak wam to przeszkadza to się poprawię. Co do regersa to ten cynik zaczyna mnie już irytować. I nie myślcie, że wspominana dziewczyna jest ze mną dla kasy, bo wiem, że nie. Sama dopiero zaczyna studia, ale jej ojciec jest znanym adwokatem i ona kasę bierze z domu, a nie od facetów.