Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość just tom

co zrobić żeby dziewczyna się we mnie zakochała?

Polecane posty

autorze rozumiem ze jesteś z dziewczyną która cię nie kocha i ten prezent ma to zmienić?" i pewnie koleś nie jest w jej typie ale siła pieniądza* * czytaj pluszowego popsikanego misia zrobi swoje :)

Gość sraniewbanie111
Na pewno nie kupuj jej nic drogiego. Ja bym się poczuła niezręcznie, a na dodatek pomyślałabym, że facet chce mnie kupić i stąd taki prezent. Jeśli musisz jej coś kupić, to niech to będzie maskotka, książka. Ale nie perfumy, czy zegarek. Regres- serio jesteś taki "macho"? Bo coś mi się wydaje, że tylko udajesz.

Regres- serio jesteś taki "macho"? " nie jestem żadnym macho skąd takie domysły?

Gość just tom
"autorze rozumiem ze jesteś z dziewczyną która cię nie kocha i ten prezent ma to zmienić?" Przeczytaj temat jeszcze raz. Nie musi częściej o mnie myśleć z powodu prezentu. Mogę zbudować pomnik Buddy na środku jej salonu! Jak na niego spojrzy to o mnie pomyśli!

Gość kup białego misia
ależ przeczytany topik mam cały, może więc wyjaśnisz bo temat i twoje wpisy jakoś nie są spójne

just tom rozumiem że nie myśli o tobie tak sama z siebie bo żeś albo brzydal , albo na siłe chcesz ją wyrwać bo.... tutaj wpisz sobie co chcesz :)

Gość Ja KsiężNiczka..
kiedyś dostałam takiego malutkiego miśka na szczęście . Ubrany był w niebieska sukienke, świeciło mu seruszko jak nadusiło się jego brzuch - misiak był boski :classic_cool: od tego chłopaka dostałam też słonika na szczęście z kryształu swarowskiego - mam go do dziś:)

Gość kup białego misia
i nie obrażaj się wszyscy mamy czasem głupie pomysły swoją drogą zabawa przednia.

Gość nieznośnica100
o co Wam chodzi? Chłopak się zakochał i chce coś kupić swojej dziewczynie. Tyle w temacie.

idz do miejscowej szmanki ,przyzadzi ci mega miksture z ziolek i takich tam specyfikow pierdykniesz jej to do herbatki lub drineczka i sie od niej nie opedzisz:P:P:P sprawdzone und potwierdzone ..:D:P

Gość misie do szkoły marsz

Gość just tom
regres ty jesteś nieźle popierdolony. Już chyba 10 razy napisałem, że ona ma kasę i nie jest ze mną dla kasy. Jej rodzice mogliby mnie wykupić tzn. zostałbym w samych gaciach. Pisałem też, że nie chcę jej kupować. Ale taki palant ubzdura sobie, że jestem frajerem kupującym dziewczyny, a ona dziwką lecącą na forsę i cokolwiek by się nie działo on będzie wierzył w to co sam wymyślił. Na litość boską!

Chłopak się zakochał i chce coś kupić swojej dziewczynie.: jak by sie chłopak zakochał i myslał o niej i chciał jej cos kupic to by to dawno zrobił nie zakładajac tak infantylego topa Ale on nie chce jej cos kupić , lecz on chce ją kupić a to WIELKA różnica :D

Gość ależ niech
kupuje tylko niech nie liczy na miłość z powodu prezentu

Pisałem też, że nie chcę jej kupować." no :) ale misia maczanego w perfumach to wymyślił kto?

Ale taki palant ubzdura sobie, że jestem frajerem" to nie ja założyłem ten temat :D

Gość esperal
spędzaj z nią jak najwięcej czasu to się do Ciebie przyzwyczai i może zakocha w końcu. Zabieraj ją w ciekawe miejsca i staraj się dobrze zapełnić czas, bo jak bedzie miała fajne wspomnienia związane z tobą to bedzie o tobie myśleć często

Gość kup białego misia
misia maczanego w perfumach żeby pokochała

spędzaj z nią jak najwięcej czasu to się do Ciebie przyzwyczai i może zakocha w końcu." a jak nie będzie chciała to ją przekup :P

esperal masz racje:) autorze tak naprawde to tylko czynami..tak jak napisalam wczesniej, mozesz ja rozkochac bardziej

Gość Ja KsiężNiczka..
chłopak odszedł w zapomnienie, wyjechałam z kraju i... :) ale wspominam go z sympatią ...

Gość just tom
Księżniczko, chyba też wyjadę. Jak widzisz tu w polsce ludzie nienawidzą wszystkich, którym się powodzi. Napisałem, że mnie się powodzi to usiłują mi wmówić, że jestem beznadziejny. Mojej dziewczynie nic nie mogą wmówić ale wiedzą, że jej też się powodzi więc chcą zrobić z niej dziwkę, podfruwajkę i wszystko co najgorsze.

Gość esperal
z prezentem możesz się tylko wygłupić. Perfumowany misio będzie frajerski i wiocha. Książka to neutralny upominek, ale musisz trafić w gust. Jeżeli już coś kupować to w sposób spontaniczny np. podczas wspólnego spaceru, wtedy może to być nawet głupia maskotka ale będzie jej się z tobą kojarzyć

tia i jak jej cos kupi to ona zaraz zapala do niego wielka miloscia masakra :D

Gość Ja KsiężNiczka..
nie przejmuj się:) to przez zgorzknienie i rozczarowanie życiem ludzie tak się zachowują. Przebywanie tutaj też tak działa, że ludzie sobie bardzo dogryzają, są złośliwi, to takie dobrze postrzegane tutaj:) wiesz co? obojętnie co jej dasz i tak będzie się cieszyć. Kobiety są łase na komplementy i lubią prezenty, tylko tak trudno się im do tego przyznać;) jestem zmęczona ,, dobranoc🖐️

Gość kup białego misia
nikt nie ocenia ciebie oczekiwałeś rady to je dajemy a czy kupisz misia, zegarek, perfumy czy książkę to twój wybór ty i tak wiesz swoje.

jezeli naprawde pragniesz ja obdarowac czyms autorze... to ta ksiazka jest najlepszym pomyslem