Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgrefhtrhtrjhyrjuytuyt

do dziewczyn po studiach...

Polecane posty

Gość fgrefhtrhtrjhyrjuytuyt

czy mialyscie na studiach jakis facetow ktorzy was wtedy nie interesowali a z perspektywy czasu (np. 3-5 lat) wydaja sie wam fajnymi i myslicie, ze gdyby to wciaz bylo mozliwe (gdybyscie wciaz mieli z nimi kontakt) to byliby fajnymi kandydatami na faceta ?

Tak ma każda kobieta. Najpierw kurwią się w okresie studiów z jakimiś cymbałami a później zachciewa się normalnego faceta. Przykro mi, taki facet nawet na was nie spojrzy.

Gość tarataaaa255
tak było paru facetow na roku.2 , którzy na pierwszy rzut oka mi sie nie podobali i nie interesowali..ale po blizszym poznani na studiach stwierdziłam ze byli by super

Gość smart girl
co mają do tego studia? ludzie z czasem dojrzewają (szczególnie mężczyźni)

Gość owszem, powiem szczerze ze
wielu facetow ze studiow a takze z liceum docenilam po latach .Ale niektorych przecenialam. Choc te pomylki nie byly az tak wielkie. No ale czasem mnie zaskakuję, jakimi są mezami ( dobrymi i niedobrymi. Mysle,ze wiele tez zalezy od ich partnerek. Generalnie zauwazam,ze raczej ci cisi"kujonkowaci' spokojni faceci osiagneli potem z zyciu wiecej- zawodowo, co im dalo potem tez kase i pewnosc siebie, tak potrzebna facetom.