Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Hej dziewczyny, czy macie moze jakies swoje cotygodniowe rytualy zeby zadbac o siebie? chodzi mi o jakies cwiczenia, maseczki , kremy takie po prostu dbanie o siebie.. kurcze dzisiaj postanowilam sie wziasc za siebie i zmienic swoje wyglad paszteta:o tylko ze ja nigdy nawet zadnej maseczki nie probowalam, nie wiem od czego zaczac nawet, help

Mój codzienny rytuał to rano i wieczorem ujędrnianie skóry balsamem, plus ćwiczenia na wzmocnienie mięśni klatki piersiowej i brzucha, dwa razy na tydzień peeling.

Gość deklaaaa
zrób sobie areobiczną 6 weidera. po 2 miesiacach brzuszek jest miodzio :) spr&ptw

Weider to katorga, są inne przyjemniejsze sposoby na mięśnie brzucha. Na brzuch trening Heidi Klum, a na klatke piersiową pompki i cwiczenia z hantelkami.

balsam po kazdym prysznicu, krem na twarz i krem pod oczy ...( to na codzien ) 1-2 razy piling na twarz i cialo w tygodniu

hmm moze po prostu zaczne codziennie robic kilka brzuszkow .. jakies efekty moze tam beda, kupie sobie tez balsam i bede uzywac po kazdym myciu, a robicie jakies domowe maseczki na wlosy moze?

ja to nawet porzadnego kremu nie mam :o jakims przeciwslonecznym czasami sie posmaruje jak juz widze ze mam skore nie taka

Gość wrrr-grrr
Na pedicure raz w miesiącu do fachowej pani. Gorąca kąpiel z olejkami, miękki szlafrok. Pachnące kosmetyki - wpisz w google stara mydlarnia. Ćwiczenia z piłka ta wielką -warto zainwestować w pileczkę, bo zwykłe ćwiczenia mnie nudzą niebywale a po Weiderze głowa mnie boli. Rower - konieczne. Basen jak ktoś lubi, mnie obrzydza zupa z cyckow, jajek i grzybicy stóp. Jest mnóstwo rzeczy do zrobienia ze sobą.

Gość prawniczka dr Cathy Lejz-Arba
Tylko wcieranie męża lub kochanka w twarz, piersi i pośladki! Lubię też połykać męskie nasienie, bo czuję się bardziej kobieca!