Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka onaaaaaaaaaaaaaaa

Pytanie do levviatana !!!!!!!!!!!!!! Wejdź natychmiast !!!!!!!!

Polecane posty

Powiedz ty mi chłopaku : Czy ty w ogóle coś robisz w życiu czy całe dnie siedzisz na kafe ??????????? Sorry ale chyba nikt nie siedzi tyle czasu na kafe co ty. Każdego dnia widzę twoje posty o każdych godzinach. Podobno masz 22 lata więc może jakieś studia lub praca by się przydały ?? Nie myślisz ?? Nie dziwię się że jesteś prawiczkiem i nikt cię nie chce bo jesteś taką miłą kluchą , ciapą. Dziewczyny wolą twardzieli więc spadaj na szczaw ;) Chociaż powiem ci dyskretnie że mam ochotę na takiego prawiczka więc jeśli chcesz poczuć jak to jest to zapraszam. Już ja się tobą zajmnę w moim wyrku ogierku ;)

Gość rossskkkoszny anioł
levviatan to taka męska cipunia jest. Ja jestem w jego wieku i jestem prawdziwym facetem z jajami.

no jaki czop !!! teraz udaje że go nie ma :D Chodź tu prawiczku do mnie ;)

skończyłem studium prawa i administracji. dwa to takt że moje posty można znaleźć tutaj o różnych porach ale zauważ że nie są non stop bo w między czasie robię różne inne rzeczy ;) Co do pracy to jeszcze nie mam ale być może już z końcem września będę miał. Zająć ci się mną nie bronie ale nie pójdę z pierwszą lepszą do łóżka ;p czy ty przypadkiem nie jestes -> na studium miałem łącznie ok. 150 godzin lekcyjnych prawa z różnych dziedzin ;p

Nie jestem pierwszą lepszą !!! Z resztą jak mnie zobaczysz to odrazu się spuścisz prawiczku ;) Gdzie się spotkamy ?

uprzedzam lubię w kakało

przecież ty tylko chwilę wytrzymasz , ledwo włożysz to sie spuścisz , więc o co chodzi :o

o to że ja szukam dziewczyny (najlepiej takiej która nie ma przeszłości seksualnej) a nie dziwki na pierwszy raz która pieprzy się z byle kim byle by się pieprzyć

czyli dziewczyna mająca już wcześniej partnerów to według ciebie dziwka ? :o szukasz pewnie dziewicy bo boisz się kompromitacji

nie boje się kompromitacji bo wiem że do niej dojdzie ;p a dziwka dla mnie nie jest taka która miała kilku partnerów tylko taka która idzie do łóżka tylko po to aby ktoś jej wsadził fiuta w cipkę...

a skąd ta pewność , myślisz ,że walenie konia to jest to samo co seks ?

Gość 10101019nkiklokjk
Kazdy robi to, na co ma ochote.... ja pracuje i czesto tu zagladam, po to jest chyba to forum, prawda?

masturbacja to nie to samo co seks ;p ale masturbowanie kogoś to już chyba jest seks bo jest jakiś kontakt seksualny między dwiema osobami

pomarańcz jeszcze raz przeczytaj tu nie chodzi o pieprzenie dla przyjemności i/lub zasady tylko z kim się to robi i dlaczego ;p

Gość 10101019nkiklokjk
mozna sie ruchac z zasadami i dla przyjemnosci:)

pewnie ruchać się wedle zasad kodeksu drogowego :D "masturbacja to nie to samo co seks ;p ale masturbowanie kogoś to już chyba jest seks bo jest jakiś kontakt seksualny między dwiema osobami"\ co chcesz kogoś masturbować czy uprawiać seks ?

nie wszystko jedno bo ja nie chce się po 9 miesiącach dowiedzieć że jestem ojcem bo dziewczyna miała duży tyłek i przy okazji ma charakter i inteligencje słodkiej idiotki i żąda ślubu ze mną bo jest dziecko maleńka onaaaaaaaaaaaaaaa -> ty nie myl pieprzenia wg zasad z dobieranie partnera wg zasad ;p a to co ja chce robić to moja sprawa nie twoja

hehe to twoje robienie to ja jestem spokojna , pewnie skończ się na wycieraniu nasienia w chusteczki :D 🖐️