Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelova.....

Która na wesele???

Polecane posty

agraawkaaa- ta ostatnia jest śliczna ;) Tylko do tej sukienki trzeba być bardzo zgrabną babką ;) Ale cudna jest, prosta, ale ma coś w sobie. Tylko, ze przez tą cenę zastanawiam się jak wyglada na zywo i czy nie jest jakoś kiepsko wykonana....

Gość dfsdfsdfsd
autorko polecam 1;] bardzo ladna nawet nie wiesz ile teraz kobiet chodzi na wesela w czarnych sukienkach a i przyda Ci sie na inne okazje;] takze smialo 1;]

Gość agraawkaaa
ja taka właśnie kupiłam i jestem zadowolona jkość niczego sobie polecam :) tylko że ja mam koloru fioletowego :) jest naprawde bardzoladna przedewszystkim skromna.

Gość dfsdfsdfsd
agraawkaaa- powiem szczerze ze nie za bardzo mi sie poodba. Mimo ze dziewczynuy szczuple to wygladaja jak w worku. talia nie zaznaczona;/ ogolnie nie podoba mi sie. ale oczywiscie kazdy ma swoj gust.

Gość oj nie tylko nie to...
agrawka- jak dla ciężarnej

Gość agraawkaaa
Nie koniecznie ;]

Gość karmelova......
Dziekuje za propozycje :) Fajna ta co ja przeslala odwazna marzycielka. Japan style tez niczego sobie tylko z jakoscia pewnie juz gorzej. Licytuje ta czarna narazie,jak mi cos jeszcze wpadnie w oko to sie skusze bo wesele 2-dniowe :) P.S. Lat mam 22.