Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelova.....

Która na wesele???

Polecane posty

Gość fatalne, ale chyba 3 najpelsza

Gość ale paskudztwa

Gość Hmmm-mmm-m
A nie ma OPCJI NR .4

Zdecydowanie nr 1. Szkoda tylko, ze jst czarna, bo ludzie roznie do tego podchodza. Ja uwazam, ze czern jest elegancka i pasuje na kazda okazje.

Gość dwa i pół
pierwsza

Gość karmelova.....
Chyba sie wlasnie skusze na 1-sza bo mala czarna zawsze sie przyda. Z gory dziekuje za rady :)

Gość karmelova.....
Oczywiscie czekam tez na wasze propozycje, moze cos fajniejszego przeoczylam :)

1 zdecydowanie, zwłaszcza, że później można ją wykorzystać również na inne okazje. 2 jak worek, a 3 to już zupełnie nieporozumienie.

Gość ktos kto kocha stasia
co wy gadacien 1 bierz bardzo ladna , nawet zastanawiam sie czy nie licytowac jeje

Gość dwa i pół
długo na nią polowałam bo była cały czas za 300zł ale teraz widze że dużo tańsza już, ja też kupiła za 170zł byłam już w niej raz

Gość karmelova....
dwa i pol- boska ta sukienka niestety sukienki asos przewyzszaja moje mozliwosci finansowe.

Gość demikoga
serio zadna sie nie nadaje. fasoenm 1 ale nie kolorem. 2 i 3 to nie na taka imperze, raczje na spacer nad morzem

Gość dwa i pół
dla mnie też te 200zł z przesyłką jest dużo ale ja sie niestety byle czym nie zadowole a pomyślałam że taka firmowa sie lepiej sprzeda ale zarazie nie zamierzam sprzawac bo sie chyba w niej zakochałam, nie moge sie doczekas aż ja znowu założe

Gość jazzy...
eh smiac mi sie chce... znana firma Primark...dziewczyno te sukienki rozpadna ci sie po paru godzinach...to sklep ktory sprzedaje najtansze ubrania..fakt sa czasem fajne ale jakosc materialow i sposob uszycia jest skandaliczna....zarane ludziska robia biznesy na allegro....pisza znana marka ..srzedaja rzeczy ktore w uk kosztuja po 5 funtow a chca zarobic nie wiadomo ile..... ok.....zapomnijmy o tym....skuienka numer 2 jest ladna..przynajmniej na zdjeciu...

Gość karmelova....
Tez zawsze uwazalam ze czern na wesele to niebardzo ale ostatnio bylam na 3 weselach i polowa gosci byla ubrana na czarno,pomijajac oczywiscie meskie garnitury.

Gość karmelova....
Nie dobiajcie mnie bo ja juz nie wiem czy mam ja licytowac czy nie.... mieszkam w malej miescinie i tu kiecki na wesele sie nie kupi bo wszystko oklepane i z satyny ktorej niecierpie :( pozostaje internet.

Gość karmelova....
Jak mozecie to podajcie linki do sukienek wartych uwagi.

Gość dwa i pół
a ile masz lat?

Gość biere biere biere
bralabym pierwszą bez zastanawiania:) skromna i elegancka, tak jak ktos juz napisal mala czarna zawsze się przyda. Dobralabym do niej ładne dodatki, srebrne własnie i na piersi przypiełabym rózowego kwiatuszka:) ale to juz moja fanaberia

Gość wnioskuje....
NAJLEPSZA TO TA POKAZANA PRZEZ ODWARZNA MARZYCIELKE i twoja czarna....ja tez bylam w czarnej i mialam w nosie co inni powiedza.....wygladalam ladnie, elegancko i estetycznie;-)