Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..Inspiracja..

jak sie podlizac...

Polecane posty

Gość ..Inspiracja..

jak sie przypodobac rodzicom chlopaka ktorzy srednio mnie lubia?

Gość nie podskakuj siedź
na dupie i przytakuj :-D

Wszystko co u nich widzisz jest cudowne i piękne, te wariackie bachory z rodziny to wspaniałe dzieciaki, ta niedogotowana marchewka to nektar i ambrozja, a fryzura matki Twojego faceta jest boska i koniecznie chcesz adres jej fryzjerki. Kosmetyczki też. Nie ma kobiety, która na to nie pójdzie, a jak teściowa pójdzie to teść będzie miał mniej do gadania.

Gość ..Inspiracja..
singri-niezle:) wiem bo ostatnio cos napomkneli mojemu chlopakowi ze chyba nie chce z nimi rozmawiac (bo rzeczywiscie malo rozmawiamy, nie mam z nim o czym , jego ojciec to madrala mysli ze wszystko wie a tak naprawde to d..no wie) a bachory maja nieznosne...

Gość ..Inspiracja..
olewac probowalam ich przez przeszlo rok - i maja mnie za jakiegos odludka:/ a towarzysko wcale nie sa lepsi ode mnie

eee to znie znaczy ze cie nie lubia, tylko wlasnie chcieliby zebys z nimi rozmawiala zeby cie poznali. .. no to na sile nie badz mila, badz neutralna. usmiechaj sie jak mowisz dziecdobry itd

na siłę nikt nikogo nie polubi lizus zawsze jest sztuczny :-O

Jego ojciec nie jest mądralą. Jest wyrocznią, Pytią delficką i Nostradamusem. Pytaj go o radę we wszystkich bzdurnych sprawach, to się ucieszy że doceniasz jego mądrość. Do ślubu ( a nawet do urodzenia pierwszego dziecka) potakuj im we wszystkim. Dopiero jako matka następcy tronu masz prawo do własnego zdania.

ale jak ich olewalas ? jak cie wolali to uciekalas czy co ?? jak przychodzisz do chlopaka to po co masz z nimi siedziec, to zrozumiale ze nie bedziesz z nimi gadac godzinami tylko zamienisz dwa slowa i do chlopaka..

Gość ..Inspiracja..
usmiecham sie przy wszystkim i z jego mama nie mam raczej problemow gorzej z ojcem. sam jest typem lizusa i uwielbia jak inni mu w dupe wlaza:/ tyle ze ja sie podlizywac nie umiem nie cierpie tago no ale chcialabym jakos go uglaskac:)

Nie podlizywać im się... Może teraz Cię nie lubią, ale przynajmniej mają do Ciebie jakiś tam szacunek... Przez lizanie dupy tylko go stracą... ;P

Gość ..Inspiracja..
zaklopotana masz absolutna racje no ale ci ludzie sa z innej planety chyba. zawsze jak jestem u nich to jego ojciec najchetniej caly czas siedzial by z nami wypytywal mnie o wszystko i opowiadal swoje zmyslone historyjki... no a jak juz udamy sie do pokoju chlopaka na sam na sam to potem on na drugi dzien musi sluchac ze od niego uciekamy... taki upierdliwy dziad

Gość ..Inspiracja..
w rzeczywistosci ten jego ojciec to chyba plytki czlowiek ktorego latwo zadowolic paroma komplementami tylko mi pomyslow brakuje. juz czasem zachodze w glowe co mu odpowiadac:P

Gość ja tez tak mam,
hmm to nad jakimis komplementami musisz pomyslec dla tescia;P zagaduj go czesto jak sie miewa pytaj o zdrowie

Gość wrrr wrrr...
ja swojego tescia utopilabym w lyzce wody