Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rumbaciaka

Źle czy nie?

Polecane posty

Gość Rumbaciaka

Mam chlopaka od prawie 2 lat. Kocham Go bardzo, On mnie takze Wczoraj napisal do mnie moj ex...z ktorym bylam tylko 3 tygodnie, ponad 2 lata temu....zebysmy sie spotkali. WIem ze mojemu Ukochanemu to sie bardzo nie podoba. Chce zobaczyc kolege, ale nie chce nic robic wbrew chlopakowi.....Czy to zle spotkac sie czasem z kolega, nawet jesli sie z nim kiedys przelotnie widywalo?

I sadzisz, że kolega chce być Twoim kolegą? Tak sobie napisal po kolezensku po 2 latach:) naiwna jestes

Gość Rumbaciaka
tak wlasnie uwazam, bo rozstalismy sie normalnie, bez pretensji. oboje czulismy ze to nie to.

Gość oooooooooookoooo
pewne sprawy powinno sie zamknąć i nigdy do nich nie wracac. 2 lata koles sie nie odzywał a teraz wystarczyl 1 sms i juz do niego lecisz? na dodatek chcesz to ukryc przed facetem? gdyby to byl TYLKO kolega to nie byloby tego topiku... Mi tez jakos nie chce sie wierzyc, ze kolega tak bezinteresownie sie odezwał...

Gość MruwkaZed
moj chlopak wie o wszystkim , nie mam przed nim tajemnic. A z koles sie czasem odzywal, pytal co u mnie. Mysle ze od poczatku ni ebylo miedzy nami takiej chemii , dlatego sie rozstalismy. W sumie mam go gdzies, ale lubilam go dlatego chcialam Go zobaczyc mimo wszystko;p:)

Gość oooooooooookoooo
no to skoro wie o wszystkim to w czym problem? bo nie kumam...

moja rada jest jedyna i uwazam ze jedyna sluszna (tak pokusze sie spokojnie o zuchwalstwo) - nie wystawiaj na proby swojego zwiazku, tymbardziej ze mowisz ze jestes szczesliwa

Gość hjkdh
po cholere chcesz sie z tamtym spotykac,bo nbie rozumiem:O masz faceta to z nim badz,a wmawianie sobie ze tamto to kolezenstwo to oszukiwanie siebie,gdybys byla szczesliwa nie mialabys takich problemow:O

Gość pani ogrowa
jesli wiesz, ze to tylko spotkanie, ok-idź, ale powiedx swojemu facetowi, spytaj go o zdanie. Jakbyś się czuła w odwrotnej sytuacji, jakby to Twój chłopak teraz miał się spotkać ze swoją byłą..?

Gość Rumbaciaka
zapytalam go o zdanie, ale on o wszystkich zawsze byl zazdrosny dlatego chcialam dowiedziec sie jak inni to widza. Nie chce absolutnie wystawiac naszego zwiazku na probe, a spotkac sie chcialam tylko dlatego ze lubie widywac sie z ludzmi, a moj chlopak czesto bardzo nie ma dla mnie czasu. Zawsze byl tylko on on on, a teraz kiedy pracuje od rana do nocy jestem sama.

Gość Rumbaciaka
Chcialam tak, ale On jak zwykle odmowil. Wiem wiem , mam dziwaczne problemy. Ale jak sie cale wakacje w domu przesiedzialo to sie wtedy takie wlasnie miewa.