Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sczesliwa ale nie do koncaa

Czy jemu na mnie zalezy?Tak sie miotam.

Polecane posty

Ja nie mowie o zadnym slubie.Ani deklaracjach z jego strony. Nie ukrywam facet bardzo mi sie podoba.

Gość bella schauma z kucykiem
z cala pewnoscia ma juz w glowie projekt waszego domku z ogrodkiem i hustawka dla maluszka -- Ale to słodkie:)

Chcialo by sie facetowwi rozmaiwac z kims ponad 2 miesiace.Tracic kase na paliwo i jechac taki kawal po to zeby mnie tylko przeleciec?? Bedac w pracy zerka na gg i pisze tez do mnie.A jak nie odpisuje to pisze sms. Stara sie caly czas podtrzymywac kontakt.

Gość oooooooooookoooo
a moze on jest zdesperowany ?

Dlaczego zdesperowany. Facet ma 31 lat.Dobra prace.Ulozony dązy do czegos w zyciu.

Gość oooooooooookoooo
no to po cholere sie miotasz? jeszcze sie z nim nawet na zywo nie widzialas a juz przezywasz! Przez gg, smsy kazdy moze byc cudny, slodki i kochany. Poczekaj do spotkania, zobacz jaki bedzie na slubie, jak sie zachowa po slubie, czy odwiezie cie do domu, da buzi w policzek a przez kolejne dni bedzie caly czas taki sam, jesli tak to masz odpowiedz - zalezy mu. Jesli bedzie inaczej to bedzie inaczej i bedziesz wiedziala na czym stoisz. Nie rozmyslaj poki sie nie spotkacie bo jeszcze za daleko zajda te rozmyslenia i cos spierdolisz.

Gość ło matko z córkom
kolejna zdesperowana samotna matka szukająca byle chłopa....

Ja taka gluPia jestem.Siedze mysle analizuje jak to bedzie. Boje sie ze przez to spieprze wszystko.Chce sie zmienic ale jak wziac wszystko na luz.Nie przejmowac sie tak tym.No jakk?

Gość bella schauma z kucykiem
Może się zakochał..i chce cię na zawsze:)

Tak zakochal sie moze raczej ja sie zauroczylam. Nie mge byc taka.Jestem starsznie uczuciowa. Szyko sie przywiazuje do ludzi , angazuje.Nie potrafie na spokojnie i luzie podjesc do tej znajomosci. Tylko mysle analizuje.I niewiem po co. Powinnam powiedziec sobie co ma byc to bedzie ale ja tak nie potrafie. Pomocy bo czuje ze spieprze ta znajomosc??????????

Gość chinota
skoro mieszka 1,5 godz drogi to dlaczego do ciebie jeszcze nie przyjechał? wygląda na to że on ci się podoba bardziej niż ty jemu...

Bo czesto pracuje w weekendy.W tyg. od 7-19.Weekndy soboty do 15-19 czasami. To on zawsze rozpoczyna rozmowe.1 zagada.