Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemeczona mama

Moje dziecko nie chce spać! pomcy!

Polecane posty

Gość przemeczona mama

Moje 14 miesięczne dziecko już od dosyć dawna przesypiało całe noce, jednak dwa tygodnie temu coś mu się odmieniło. Budzi się niemal każdej nocy, jestem już tym zmęczona, tym bardziej że nie wiem jaka może być tego przyczyna. Wszystko odbywa się tak jak zawsze, chodzi spać o tych samych porach co zawsze, łóżeczko stoi tam gdzie zawsze, temperatura odpowiednia, przed snem najedzony, ząbki mu chyba raczej nie idą. Czy ktoś może wie jaka może być przyczyna?

Gość frefrere
Bo wszyscy tutaj są jasnowidzami kretynko i napewno każdy ci wywróży co jest twojemu bachorowi ;)

Gość przemeczona mama
chciałabym się dowiedzieć czy któraś z mam też miała taką sytuację że jej dziecko ładnie przesypiało noce a potem się to zmieniło?

Gość jeszcze nie przesypia
a moje ma 17 miesięcy i budzi się minimum 2-3 razy, więc nie mów mi o zmęczeniu

Gość uupp
pociesze cie ze moje od urodzenia calej nocy ani jednej nie przespalo a ma juz 15miesiecy...wiec nic mi nie mow o zmeczeniu:( a pobudki po kilka w nocy i cyc cyc...

Gość przemeczona mama
Moje dziecko też dziś budziło się 3 razy, dopiero za trzecim zrobiłam mu mleka i zasnął. Próbuję dać mu coś innego do picia (woda albo cherbatka) ale gdy tylko widzi to płacz. Kiedyś gdy pił w nocy mleko to podawałam wodę i od tego czasu był spokój, przestał się budzić. Przed snem staram się by był najedzony, także nie wydaje mi sie by był głodny.

Gość przemeczona mama
A co to takiego?

a moze mu cos przeszkadza??? moj maly np jak zakopie sie w kolderke i nie moze sie obrocic , lub wypadnie mu smoczek , lub zgubi pieluszke to zaczyna sie wiercic i kwękać .no i raz w nocy mimo kolacji sytej domaga sie mleka .. łóżeczko stoi przy moim łóżku wiec nie dopuszczam zeby sie rozplakal . czasami moze chce sie poprzytulac?

Gość uupp
viburcol sedalia itp nic nie dziala...pewnie przez cyca ale nie umiem odstawic poddaje sie bez bicia..nieiwem jak mam to zrobic :( pozatym moj sie zlosci i zmusza do placzu placze wymusza wszystko a jak nie ulegnie mu sie to az zwymiotuje od placzu i nerw...

Gość przemeczona mama
Mój syn wcześniej mleka się nie domagał, przesypiał całe noce, nawet jeśli czasem mało zjadł. Staram się teraz aby kolacja była bardziej syta, więc nie wydaje mi się aby był głodny, gdy podam mu mleko on poprostu się uspokaja i wtedy zasypia, czasem nawet całego nie wypije tylko 30ml i śpi. Myślałam że może się czegoś boi, biorę go do siebie gdy tak się budzi, przytulam, głaszczę ale też nie pomaga, dziąsełka smaruję i już nie wiem :( Nie chce by przyzwyczaił się do picia mleka w nocy bo wcześniej tego nie robił :(

Gość do góry hej!

Gość widac wszystkie
dzieci spia jak susly!!!! az dziwne

Gość mlodamamamaa
mam ten sam problem, mala moja ma 12 miesiecy i od tygodnia tez ma problem i z zasypianiem i ze spaniem, tez sie budzi. Jaka jest tego przyczyna to ja niewiem. I jak w nocy sie budzi to placze , nie tak ze placze. Moje podejrzenia sa takie ze dziecko poprostu za malo w dzien zjada i dlatego budzi sie w nocy. Nasze maluchy sa juz wieksze i potrzebuja coraz wiecej kalorii dlatego w dzien nie doje to w nocy sie domaga