Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bella schauma w kucyku

Miał byc czarny ford...

Polecane posty

Gość bella schauma w kucyku

A Mój facet kupił jakiś inny zielony..taki ciemnozielony...Ja szukałam czarego koloru..z połyskiem:) Ledwo poznałam (w ostatniej chwili) po etykietce, że to po mojej lewej stronie to ford..:) Szkoda, że nie czarny..taki widac z dalekaaa:):P Może jeszcze uda mu się wymienić;) I puść tutaj faceta na zakupy:):P Mój uśmiech bezcenny👄 U saw it;;)

Gość 90% to daltoniści
nie wiedziałaś;):P?

Gość bella schauma z kucykiem
mam nadzieję, że on plansuje się w tych 10% :):P Ubiera się ładnie, do koloru;) To rzadkie u faceta:classic_cool::D Miałam go wysłać po zakupy do Lidla:) Są promocje na dzieci;) I jedno mi się podoba..takie małe Bobo (ciemne włoski i duże oczka ciemne) z kokardką:) I co? Jak daltonista to kupi mi dzidziusia nie takiego jak chciałam:D Eh..faceci:classic_cool: Wysłać Faceta na zakupy!:P

ale to tak samo jak was wysłać do castoramy po wyżynarkę Boscha z diamentowym ostrzem ... to wy kupicie chinkę , bo akurat była tańsza o 100 zł i w promocji :P

w castoramie są Mili, Przystojni doradcy;) I na pewno kobieta kupi wyżynarkę...i dostanie na łądne oczy i usmiech rabat:DP

I na pewno kobieta kupi wyżynarkę.." czyli sugerujesz że sama nie potrafisz iśc po wyżynarkę i wybrac taka jaką ci mąż.chłopak kazał kupić ? :D

juz nie przesadzaj, ze to taki problem kupic wyzynarke no chyba ze jaka baba jest calkiem uposledzona to moze i by nie kupila :P

Mnie nikt nic nie każe. Może mnie poprosico zakup;) A jakby Ciebie wysłac po wyciskarkę..wytryskową to byś jej szukał w catsoramie:P A to się na dziale spożywczym (do ciasta) kupuje np w Tesco czy Kauflandzie:D

juz nie przesadzaj, ze to taki problem kupic wyzynarke " niektóre to nawet do tego stopnia sa upośledzone że wyżynarek szukają w sklepach z artykułami AGD bo myślą że to coś z praniem związane :P

A jakby Ciebie wysłac po wyciskarkę..wytryskową " hahahahaha :D źle mi sie to kojarzy :P

głodnemu chleb na myśli:P Ach gdzie ten Mój Kochany-:classic_cool:. Pewnie wymienia auto na czarne;) Ciekwe czy zdązy do popołudnia..;) Bo miał jeszcze kupic sobie mundur wojskowy;) 👄