Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhrnt56

czy on nie przesadził?

Polecane posty

Gość bhrnt56

Dziewczyny, dzisiaj rano , kiedy mój chlpoka jeszcze leżał na łóżku, a ja się malowałam, przycisnęłam mu noge, żeby się przesunął- zapomniałam że miał ją stluczona i widocznie bardzo go to zabolało. coś tam przeklinał- ięc go przeprosiłam bo nie specjalnie uderzyłam go w tą bolacą nogę- a on na to- w dupie mam te Twoje przeprosiny- wypierdalaj , masz najebane we łbie i przestał się odzywac. Nie wiem jak ja mam sie teraz zachować? przeprosilam go i powiedziałam że nie specjalnie to mi jeszcze powedział ze tak się nim interesuje ze zapomniałam ze go noga boli

Gość bhrnt56
aż tak to nie, nie wiem sama, nie pierwszy raz sie tak do mnie odezwał ale wydaje mi sie że dzisiaj ewidentnie przesadził

Gość oooooooooookoooo
Ty przesadziłaś, musisz go koniecznie przeprosić, najlepiej seksem, i nie zapomnij obiecać ze już nigdy tego nie zrobisz! i ze moze sie do Ciebie zwracac jak tylko chce! bo Ty i tak nie przestaniesz go kochac...

Ty przesadziłaś, musisz go koniecznie przeprosić, najlepiej seksem" + sześciopak Carlsberga :D

Gość oooooooooookoooo
:D

Gość czarnucha 77
oczywiscie ,ze tak na co on sobie pozwala niech sobie niemysli ze juz mu wszystko wolno, co to to nie ,powierc mu troche dziure w brzuchu :)

Gość bhrnt56
łatwo Wam się śmiac, ale to narawdę ciężki człowiek, wiem ze jak wrócimy do domu po pracy to on mnie nie przeprosi, tylko nie będzie sie odzywał a za parę dni jak ja zacznę to wymui na mnie kolejne przeprosiny- nie wiem jak teraz to rozegrać żeby do niego trafiło że nie może się tak odzywać

Gość oooooooooookoooo
jak to rozegrac? wypierdolic jego rzeczy za drzwi i zostawić mu karteczke "wypierdalaj, masz najebane we łbie jesli myslisz, ze Ci pozwole sie tak traktowac" opcja druga - ty sie wyprowadz albo wyjedz do rodziny jesli to jego mieszkanie i zostaw karteczke "zrobilam jak chciales"

nie wiem jak teraz to rozegrać żeby do niego trafiło że nie może się tak odzywać" może ten sex z piwem zdziała cuda :P

Gość czarnucha 77
tak jest kiedy raz to zbagatelizujesz ,drugi i pozniej staje sie norma-do krocset zgniłych wezy co z tymi facetami jest,nie daj sobie i zacznij mowic ludzkim głosem

Gość bhrnt56
regres to co piszesz wcale nie jest zabawne- więc opuść topik

nie daj sobie i zacznij mowic ludzkim głosem " może w Wigilię autorka weźmie sie w garść i sie postara przemówić po ludzku :P

Tez bym zrobiła tak, ze na pare dni choć bym się wyniosła, chciał żeby wypierdalać to bym poszła, przyszedł by i błagał na kolanach. Dupek!!!!

Gość tez mam
po czyms takim facet wiecej by mnie nie zobaczyl nie ma szacunku nie ma milosci i zwiakzu pamietaj

regres to co piszesz wcale nie jest zabawne" to postaraj sie tak zrobić jak ci napisałem sama nie uwierzysz w efekt :D Tylko później nie twórz topików "Regres wielkie dzięki za pomoc " :P

Gość czarnucha 77
no niechby to na mnie trafiło -to był by biedny :)

Gość tez mam
a jak nie 1 raz sie tach zachowal to po cholere ty ciagle z nim jestes?? masz go wywalic na zbuty pysk bo ten czlowiek jest nic nie wart

Gość qazzzaq
cham i prostak, jak mozna zyc z takim czlowiekiem pod jednym dachem? :/

to ja oczywiście przedstawię drugą stronę medalu uderzył was ktoś kiedyś w miejsce, które wyjątkowo boli? co czujecie w pierwszym momencie ból, piekielną złość i pada stek niecenzuralnych słów facet przesadził owszem ale to była "zbrodnia w afekcie"

Gość FOFOFOFO
szkoda ze Ci nie wypierdolil bobmy w ryj :D

Gość qazzzaq
owszem, facet mogl sie zdenerwowac, ale sa jakies granice, w zwiazku trzeba sie szanowac, a nie traktowac druga osobe gorzej od psa :S zwlaszcza, ze to nie pierwsza tego typu sytuacja

ale to była "zbrodnia w afekcie"" na bank bedzie miał wyrok w zawiasach :P

Gość bhrnt56
owszem, ja rozumiem ze go to zabolało, ale to nie jest powód żeby się tak odzywac- co więcej teraz po moich przerosinach jest obrażony i sie nie odzywa i znając jego charakter nie odezwie się jak dzieciak.On nie jeden raz niechcący cos mi zrobił ale nigdy tak nie zareagowałm

ale nigdy tak nie zareagowałm No to zareaguj i bedziecie kwita:)

o masz a on nigdy nie sika siedząc na sedesie ( no dobra pewnie mu się czasem zdarza) ty to jesteś ty on to jest on ludzie naprawdę różnie reagują na ból a panowie to już w ogóle........ zachował się źle przeprosić powinien ale na twoim miejscu niczego więcej bym sobie nie dopowiadała

On nie jeden raz niechcący cos mi zrobił ale nigdy tak nie zareagowałm" marzenie ściętej głowy :P on nie jest tobą , ty nie jestes nim :)

Gość ja tez mam bujna przeszlosc
nie wiem co z was za ludzie i w jakm towarzystwie sie obracacie bol nie usprawiedliwia chamskiego zachowania nieednokrotnie bylismy z mezem w podobnej sytuacji a nikt nigdy nikogo tak nie potraktowal bylo tylko przepraszam a z 2 strony reakcja nie szkodzi wiem ze nie chcacy boli ale nie gniewam sie przejdzie

Gość Rumbaciaka
No pewnie ze przesadzil...zwlaszcza ze od razu przeprosilas....:( Ty sie nie odzywaj, a jak sie zapyta co sie dzieje wytlumacz mu grzecznie ze nie zyczysz sobie aby sie tak do Ciebie odnosil. i tyle.