Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Błyskotka_

Ten zas... wf:/

Polecane posty

Może nie wf jest taki straszny bo go lubie a raczej lubiłam zawsze jakieś łachy sa i tak dalej aż pojawiła sie ONA facetka od wf.... Nie do opisania jaka źdz... Skreciłam noge w tamtym roku akurat miałam wf z nią ale zastępstwo mówiłam ze boli mnie noga a widziała ze skreciłam to nie dojż ze nie mogłam chodzić to kazała mi biegać na 800 powiedziałam nie bo mam skreconą noge i nie dam rady no to postawiła mi pałe i poszła do wychowawcy;/ i dlatego postanowiłam albo zmienią mi nauczyciela albo biore na cały rok zwolnienie ale teraz problem jak to zrobić zeby zwolnienie uzyskać;/ byłam na badaniach stwierdzili skolioze a doktor kazała mi potem przyjść po zwolnienie teraz sama nie wiem czy mi da czy nie... Nie bądzie okrutni i nie piszcie głupot bo sami przyznajcie zadarzają sie takie baby....

Gość ŻoŁwiK
Powiedz że nie i chuj, zwolnienie ci nie jest potrzebne nikt cie nie zmusi do cwiczenia ani chodzenia na religie.

Gość ŻoŁwiK
A jak ci wstawi pale to jej smrodu narobisz.

Oczywiscie ze nie ale przecież siara by była jakbym siedziała z wfu;/ z religi w kazdej chwili moge sie wypisac ale z wf niestety sie nie da;/

Gość ŻoŁwiK
Udawaj idiotke i jak ci kaze biegac idz tiptopami, nie moze ci wstawic paly za nie potrafienie. Wkoncu stwierdzi ze jestes pierdolnieta i sama cie zwolni.

Gość eeeezzzzka
HEHE dajesz napiwek rodzinnemu i zwolnienie jest :D

Ale tu nie chodzi o to zeby pomyślała ze jestem jak nie jestem;p Myślałam i sie chyba trzeba śpieszyc z tym zwolnieniem;/ A zreszta sama wykryła u mnie skolioze gadała zebym przyszła po zwolnienie wiec raczej powinna dać...

Gość gggggggggggggg................
Ja w tatmtym roku byłam u rodzinnego i powiedziałam: - mam skrzywienie kręgosłupa i się krepuję, daltego wolę w domu i na basenie ćwiczyć (gówno prawda) -miałam astmę, a teraz mam problemy z płucami (po częścii prawda) -mam uczulenie na kurz, a sala nigdy nie jest wysprzątana (nie prawda)

ej to posłuchaj tego w drugim semestrze 1 roku w Licku mało co chodziłam na wf no bo miałam problemy z janikami i ogólnie chorowałam dużo. W kwietniu dostałam zwolnienie od ginekologa bo miałam zapalenie macicy, jajowodów i jajników plus krotoki. Pod żadnym pozorem nie mogłam sie przeciążać, podnosić cięzarów, biegać itp. Miałam zwolnienie do końca roku szkolnego, więc automatycznie tak jak określa to regulamin MEN nie wystawia się oceny z przedmiotu i uczeń jest z niego zwolniony czyli nie ćwiczę. No i idę do niej z tym a ona do mnie, że ja nie mam żadnej oceny i ona mi wystawi albo 1 albo nieklasyfikowany:/, że 1 to gorzej bo będę musiała mieć komisa a jak będę miec nkl to zaliczam z nią wtedy no chyba, że przyjde na jakieś zajęcia tam i jakiś układ jej pokaże a ja jej tłumacze, że mam zwolnienie i ona musi mi wpisać zwolniony a ta dalej. No więc wiesz ja w bek do ojca mojego, on sie wkurwił, że im pokaże bo ja jej powiedziałam, że nie moge ćwiczyć bo dostanę krwotoku i co ona wtedy zrobi? że mogę się wkykrwawić a ta dalej swoje. Więc poszłam do wychowawcy i mówię mu jaka sprawa a ona do niego, że ja u niej nie byłam i nie pokazałam zwolnienia jej nawet (ale miałam małpe w garści bo mi debilka podpisała to zwolnienie od lekarza) i pokazałam to wychowawcy, ten się zmieszał i zawołał tamtą, wpisała mi to "zwolniona" ale huknął na mnie czy nie mogłam tego wcześniej załatwić, a ja do niego no na zawołanie miałam sobie krwotok wywołać tak? No i taka moja przygoda z nią była. Na następny rok już nas nie uczyła i na kolejny..nie mam pojęcia czemu ;p Zwolnienie załatwiłam sobie na kolejne 2 lata od mojej lekarki rodzinnej, powiedziałam jej, że mam kłopoty z jajnikami, że ciągle mnie zawiewa po tym wf i kończy się 40'C gorączką (bo mieliśmy osobną halę)..idź do tego lekarza i próboj jak nie to pozmyślaj rodzinnemu, że bolą Cie zatoki, jak się schylasz, strasznie głowa itp powinien Ci wypisać skierowanie do laryngologa i wtedy u laryngologa poproś o zwolnienie. Kombinuj bo wiem jakie przeje...potrafią być takie babki ;/

Gość gggggggggggggg................
tak tak... tylko tyle, że ta babka wypisuje prawie każdemu co tylko chce...

Gość ŻoŁwiK
Czy ta babka czasami nie ma w-f tylko z dziewczynami ? To by wjasnialo dlaczego nie ma jej kto do pionu ustawic.

a jeszcze ja przychodze do niej z tym zwolnieniem a ona " a ty jesteś w mojej grupie?? ja cię w ogólę nie kojarzę? na pewno chodzisz do mnie?? a jak ty się dziecko nazywasz" i mowie jej a ta dalej, ze nie kojarzy. potem mi mowi o tych komisach itp i za chwile mówi " noo ale ja tu pytałam się ani dlaczego Ty nie chodzisz, co się z tobą dzieje" masakra co za głupie babsko..

Byłam u niej ale w tamtym roku pod koniec szkoły i ona stwierdziła u mnie skolioze wysłała mnie na przeswietlenie potem poszłam do niej z tymi zdjeciami z przeswietlenia i stwierdziła ze rzeczywiscie mam krzywy i dała skierowanie do ortopedy ortopeda powiedział ze to nie skoliozna tylko moje siedzenia na jednej nodze i sie wykrzywił a potem dodał ze powinnam ćwiczyć;/ no ale juz nie poszłam do tego lekarza rodzinnego tylko wczesniej mi ona powiedziała ze mam przyjśc na początku roku szkolnego po zwolnienie z wf...

No nie ma z chłopakami ma tylko z dziewczynami ale jej nikt nie lubi od matmy też mam suke ale daje rade jakoś;)