Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona26_666

Co on mi zrobił. masakra

Polecane posty

Gość ona26_666

Nie chciałam w pupę a on niby przez przypadek mi włożył w odbyt, bleeee, nie chcę go znać!!!!!!

Gość hsajfdnjvdugr
mysle ze nie da sie tego zrobic przez przypadek...ja bym w pysk strzeliła za takie cos..

Gość ona26_666
wiem, ale byłam w szoku, jesteśmy ze sobą dość długo, kocham Go ale nie mogę tego znieść. Najgorsze że to bolało i tak z zaskoczenia.

Gość odpowiem......
facet Ci kit wciska nie da się przez przypadek ...a Twój facet to jakiś dupek do seksu analnego trzeba kobietę przygotować a nie tak z marszu i najważniejsze ona musi wyrazić na to zgodę ja jakbym mojemu przywaliła po takiej akcji to by o analu zapomniał i nie myślał do końca swoich dni

Gość kati!!!
a ja uwazam ,ze mogl tutaj sie zdarzyc przypadek, u nas pare razy sie tak zdarzylo...ze podczas seksu mojemu sie pchneło hehe, i ja w to wierze, bo nie raz podczas mocnego podniecenia ipchniec owa rzecz moze sie wydarzyć ;) fakt---------> BOLAŁOOOOOOOOOOOO :d

Gość kati!!!
ale za to jaki wspaniały orgazm !!

Gość kati!!!
wyzej--->podszyw. O jakim orgazmie Ty czlowieku mowisz, kurwa ból, a nie orgazm, moze kiedys w przyszlosci..nie wykluczam ale cholera jasna napewno sie do tego przygotujemy a nie z zaskoczenia;/

Gość kania27a.
no mojemu tez sie niby "zdarzylo"- bylismy bardzo wypici..... jezu jaki bol :( przez 3 dni nie moglam sie normalnie wyproznic - a jak juz mi sie udalo to duuzo krwi :( siedziec tez bylo ciezko :( myslalam ze zajebie :(

Gość kati!!!
Kochana rozumiem Cie, ten ból...ale ja bym nie skreslała chlopaka, tylko powiedziala mu o tym jak bardzo mnie to zabolalo i co potem przeszlam, Nadmienilabym mu ze jesli chce mozemy sprobowac za jakis czas jak bedziesz gotowa, i wtedy sie przygotujcie do tego, zele itp i bedzie git, dla niego bo spelni swoje fantazje, i moze akurat dla Ciebie...jakas dotad nieznana przyjemnosc :P kto wie :)

Gość kati!!!
pluc to mozna w męskie gejowskie niewyzyte tyłki

wiecie co mozna zrobic przez przypadek....kiedys bzykalam sie z moim nazeczonym i bylismy w pozycji od tylu i akcja przybrala takie tempa ze po prostu zeslizgnal sie i samym czybkie wlozyl w pupe...bolalo okropnie mi od razu lzy w oczach i koniec zabway haha:)

Gość kati!!!
no dokładnie hehe

Gość a boli analny jesli
jest sie przygotowanym??i jest poslizg??czy tez nei da rady??

Oj, dziewczyny przesadzacie. Zobaczcie co napisał Pupciaan. Jemu wszyscy plują w dupsko gdy go mają posuwać i nic absolutnie go nie boli. Bierzcie przykład z zawodowca hehehe.

Gość zoneczkaswojegomeza
to włóż mu "przez przypadek" wibrator w tyłek :P