Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkii

kłamstwo faceta

Polecane posty

Gość kkii

witam, złapałam ostatnio mojego faceta na kłamstwie tzn mówił mi,że idzie spać i wychodził do kumpli i pił piwo.Trwało to około 2 miesięcy.Nie mam nic przeciwko jego kumplom,ale pewnie chodziło o to picie.Jak się teraz okazało nawet jego rodzice byli wkurzeni jego postępowaniem,bo pił i rano jechał autem.Okazało się też,że dwa razy ostro imprezował beze mnie,mimo,że ja lubię imprezy.Racjonalnie tego nie umiał wytłumaczyć.Mam do Was pytanie,czy Wasi faceci też mają takie grzeszki na sumieniu?Wyskoki z kumplami?Czy chodzą na imprezy sami?Niby teraz już jest w porządku,ale ja ciągle mu nie wierzę.

nie, my sie bawimy razem, a czasem by odpocząć On idzie do kumpli a ja do swoich dziewczyn i jest ok. :) Twój to jakiś cham, nie umiałabym mu zaufać już...

moj raz napisal mi ze idzie spac a okazalo sie ze jest na imprezie i to taki najebany... podobno na czworaka do domu wchodzil jego brat mi wszystko powiedzial

Nie zdarzyło mu się. Jednak za to ja nie raz imprezowałam bez niego :p Tylko, że on wiedział o każdym moim takim wypadzie i nie oszukiwałam go w tej kwestii.