Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stawowa zaba

Skąd biorą aktorów do programów typu 'Dlaczego ja?' albo &

Polecane posty

Gość stawowa zaba

To chyba nie są w większośc zawodowi aktorzy, robią castingi? Nigdy o takich nie słyszałam, pewnie są tylko w wielkich miastach.

Gość hapkaka
to nie aktorzy to normalni ludzie graja za kase

Gość stawowa zaba
Coś nie tak z tytułem, bo użyłam cudzysłowiu. Miało być: Skąd biorą aktorów do programów typu 'Dlaczego ja? lub 'W11' ?

Gość stawowa zaba
No właśnie, ale jak tam trafili? Pewnie robią castingi, szkoda, że nie w małych miastach ;)

Gość hapkaka
Kastingi chyba e Poznaniu są..

Gość hapkaka
pojebalo mi sie takie cos znalazlam w necie : TAKOMEDIA Serdecznie zaprasza wszystkich na casting do serialu. Poszukujemy naturszczyków, ludzi którzy nie mają doświadczenia w pracy aktora. Oprócz grona "castingi" post umieszczam także tu, by ludzie którzy zrezygnowali z marzeń o aktorstwie także wiedzieli że właśnie pojawiła się szansa by je spełnic! Teraz macie szanse bo szukamy ludzi w każdym wieku, obojga płci! Starych, młodych, najmłodszych, szczupłych, tęgich. Każdego który chcę się zmierzyć z nowym wyzwaniem. GWARANTUJEMY MIŁA ATMOSFERE NA CASTINGU, jesteśmy tam po to by was poznać i ośmielić, nie stersować. Casting jest nie tylko przesłuchaniem do powyższego serialu. Każdy z was bedzie od teraz w naszym banku twarzy na wiele kolejnych produkcji. Cóż mogę dodać... nie nie ryzykujesz, udział jest bezpłatny. Nie wiemy co jest nam pisane wiec przyjdź i sprawdź się !!! Castingi odbywają sie w centrum Wrocławia, z racji na duże zainteresowanie napisz do nas lub zadzwoń. Umówimy Cie na konkretny dzień i godzinę, byś nie musiał stać w gigantycznych kolejkach. Kontakt: biuro@takomedia.pl 71 311 27 36

Gość stawowa zaba
hrabina Stringi-Trzepiekońska => Napisałam wyżej, że błąd wyskoczył przez cudzysłów. hapkaka, dzięki za info :) Szkoda, że wszystko na południu PL, daleko ode mnie, może kiedyś zmienią lokalizację ;)

Gość gość
bwvCy00kR3s716K36ZtTBmRa