Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krytykowana - 24

Wesele, Pomocy !!

Polecane posty

Gość krytykowana - 24

Czy każde wesele to rewia mody ?? Rozumiem, że każdy chce ładnie wyglądać, w końcu taka okazja nie zdarza się codziennie ..ale trochę mnie irytuje podejście ludzi.. Ide na wesele za 3 tyg. Moje kuzynki chwalą się nowymi kreacjami ( na każde wesele inna sukienka, bo jak można iść w takiej samej 2 razy !! ) Ja jakis czas temu kupiłam sobie sukienkę, byłam w niej raz na jakiejś większej imprezie.. szkoda mi żeby leżała w szafie, w końcu trochę kosztowała. Trochę ja zwęziłam z racji tego, że schudłam i idę w niej na wesele.. Kuzynki robią wielkie oczy na pytanie " Jaka sukienkę kupilaś na wesele" a ja mówię : Idę w starej... Druga sprawa włosy. Wszystkie poumawiane są do fryzjerów.. a ja nie. Byłam wczoraj żeby podciąć i wycieniować, i po prostu chce je ładnie wyprostować i iść w rozpuszczonych, bo własnie tak się najlepiej czuję.. ale znów ONE... że jak to, taka okazja , a ja pójdę ot tak, w rozpuszczonych włosach :| Ogólnie nie przejmuje sie tym co mowia ludzie, ale to mnie zaczyna wkurzać.. Szczerze odechciewa mi się iść na ta impreze.. Czy to ja jestem jakaś dziwna, czy to z nimi coś nie tak ? :|

Gość krytykowana - 24
cholera niech mi ktoś powie !!!!

Gość laleczkaaaaaaaaaaaaaaaa
nikt nie zauważy ich nowych sukienek, więc się nie przejmuj i idź w tym co masz, ja też nie chodzę do fryzjera i dobrze się bawię, uważam też że często wyglądam lepiej od takich sztucznie wyczesanych i wymalowanych kuzyneczek. miej swój styl!

Gość Fela z wesela
Ale co Ty się przejmujesz gadaniem kuzynek ?? Chyba za bardzo Cię nakręciły, że Ci się ulało. Jesteś przygotowana na imprezę, ubierz się, uczesz, umaluj i baw się. Może sie okazać, że fryzjer schrzani im fryzury, da za dużo lakieru, powywija w dziwne fale ( niczym w reklamie Prince Polo) i to one będą dziwnie wyglądać a nie Ty. Trzeba się trochę zdystansować od tego, co mówią inni.

Gość laleczkaaaaaaaaaaaaaaaa
zresztą zawsze rozpuszczam włosy i nic z nimi nie robię, z tym, że mam piękne długie włosy i żadna fryzura im nie dorówna! Ty też nie przejmuj się, dobrze się baw i bądź pewna siebie!

Gość ejbisi
Z toba jest wszystko ok, to one sa tak puste ze szok.

Gość zgadzam się z Tobą w 100%
Ja za 2 tygodnie już 3 wesele obskoczę w tej samej sukience - nie dlatego że jestem skąpa ale podobnie jak Ty uważam że całe to strojenie się na czyjes wesele jest żalosne - dobrze czuję sie w tej konkretnej kreacji i tyle :) co do fryzjera podobnie - za każdym razem czesze się sama i efekt jest nawet lepszy niż u niejednego fryzjera bo kilka tych wesel ostatnio miałam i doszło się do wprawy :) co innego jak ktos na wesele idzie raz na 5 lat - wtedy może zwyczajnie nie ma sie w co ubrac i musi cos kupic... Tak czy tak uwazam ze samo pojscie już troche kosztuje - no bo trzeba dac prezent, do tego kwiaty, plus dojazd bo nie zawsze wesele przeciez jest rzut kamieniem od miejsca zamieszkania...

Masz ladnie wygladac i dobrze sie czuc. Jesli niedawno kupilas super kiecke to dlaczego nie? czy wszyscy Cie w niej widzieli? z tym fryzjerem to tez przesada - jak sie czujesz dobrze w tym co zrobisz to super ja raz tak mialam, ze poszlam przed weselem do fryzjera, wrocilam do domu, umylam glowe i ulozylam sobie wlosy jak chcialam

Gość krytykowana - 24
Dzięki dziewczyny, trochę mnie podbudowałyście.. Raz byłam u fryzjera, ale jak mówicie "coś mu nie wyszło" i okropnie się czułam.. wydałam tyle kasy na uczesanie, a miałam chęć to "coś" ściągnąć z głowy. Ja mam to szczęście, że teraz coraz częściej chodzę na wesela.. niedługo mam następne :P I wesele rzeczywiście nie jest za blisko, ja nie pracuję mam tylko tyle co zarobiłam w wakacje więc nie chce się rozrzucać :)

Gość krytykowana - 24
Asia5545 hehe , no nieźle :) Właśnie dlatego ja wolę po swojemu się czesać.. Każdemu się wydaje, ze proste rozpuszczone włosy to juz nie fryzura heheh.. :)

dokladnie ja teraz sama sobie robie fryzurke, mam w miare proste wlosy wiec prostuje w domu i w tym czuje sie najlepiej Chodze do fryzjera raz na 3-4 m-ce na sciecie i tyle I nie widze sensu,zeby mykac do fryzjera dla zrobienia jakies "fryzury", w ktorej bede czula sie zle Kazdy musi sie czuc dobrze ze soba i juz Baw sie dobrze Ach, jak ja lubie wesela :)

Gość krytykowana - 24
Dzięki :*:* jakoś mi lepiej teraz :) Jak im coś nie bedzie pasować to ich sprawa :))

nawet nie dyskutuj, bo po co? mi sie tez zdarzalo wyciagac kiecki z szafy, w ktorych juz gdzies wczesniej bylam. Dlatego po prostu, ze tego typu sukienek na codzien nie zaloze, ale sa ladne i je lubie, wiec po co kupowac ciagle nowe jak te co mam sa prawie nie urzywana i sa ladne? Tez tego nie rozumiem

Gość rikipomponik
Ja mam drugie wesele w te lato 11 września i też nie kupowałam nic nowego. U fryzjera też na pierwszym weselu nie byłam i teraz nie zamierzam :) na pierwszym weselu zrobiłam sobie koka i wpięłam wielkiego kwiatka , zrobiłam furorę ;) teraz też rozpuszczę tak jak ty. Nie ma co się wykosztowywac WYSTARCZY POMYSŁ NA SIEBE Pozdrawiam !!! :)

Gość bezu bez
Te twoje kuzynki to jakieś pretensjonalne pannice. Trzymaj sie swoich postanowień i baw sie dobrze :)

Gość wafelkowa29
spoko, ja też obskakuję 2, 3 wesela w tej samej kiecce zwłaszcza jeśli na każdej imprezie są inni goście. Włosy też prostuję, nie robie żadnych wymyśłnych fryzur bo po prostu źle się w takich czuję i tyle, a na weselu najważneijsze żeby się swobodnie czuć i dobrze bawić. Zawsze możesz mieć inne dodatki i już kreacja nabiera innego charakteru. Głowa do góry koleżanko, nie chodzi o to żeby na każdą impreze mieć nowy ciuch, bo to marnotrastwo moim zdaniem ale żeby ubrać sie z gustem i dobrze czuć sie we własnej skórze :)

udanej zabawy i nie przejmuj sie kuzynkami :) pewnie to stare rury sa a ty idz i baw sie najlepiej :)

Gość krytykowana - 24
Macie rację. Idę tak jak sobie postanowiłam, wiem, że tak będę sie dobrze czuła, nie będę musiala sie martwić czy mi sie czasem wlosy nie rozlatuja, bo ogolnie mam ciezkie i ciezko mi je jakos spiac :) :P a kuzynki jedna 25 lat, druga 30 lat hehehe :P

Gość krytykowana - 24
dziękuję , będę sie dobrze bawić :)