Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczonaaa

śluz - pomóżcie

Polecane posty

Gość niedoświadczonaaa

To moja pierwsza ciąża, stąd ta niewiedza...jestem w 33 tc. Czy im bliżej porodu tym więcej śluzu. Zaniepokoiła mnie pewna rzecz...wstałam z kanapy i poczułam coś mokrego, było go na tyle, że spłynął mi po nogach...czy to normalne? pomóżcie

Gość niedoświadczonaaa
nawet mnie nie straszcie...przecież to za wcześnie....

Gość niedoświadczonaaa
któraś wie o co chodzi?

Gość niedoświadczonaaa
???

Jutro idź to skonsultuj z ginekologiem. w nagłych przypadkach przyjmują bez kolejki. Lub do szpitala na kontrolne badanie.

Moim zdaniem powinnaś jechać IP i niech Cie zbada lekarz dyżurujący bo może to być śluz albo czego nie życzę właśnie wody płodowe a to oznaka porodu...u mnie właśnie tak zaczął się poród...

Gość niedoświadczonaaa
teraz to jestem przerażona nie na żarty...

Gość aadddwe232
hmmm troche wcześnie ... ja urodziłam w 38 tc , ale pare dni przed porodem popuszczałam mocz a nie było żadnego śluzu, rano sie obudziłam i myślałam że się zesikałam ( że tak brzydko powiem ) a to wody płodowe SZOK ! jedz lepiej do lekarza :)

Gość niedoświadczonaaa
stanowczo za wcześnie...jeszcze wczoraj byłam na konsultacji i wszystko było ok. Tak jak pisałam to moja pierwsza ciąża i w ogóle nie wiem czego się spodziewać:(jestem zdezorientowana - mało powiedziane. W dodatku czasami ciągnie mnie w dole brzucha, ale lekarz mówi, że wszystko jest dobrze.

Gość niedoświadczonaaa
rilla_marilla jako jedyna mnie pocieszyłaś...czyli takie jego ilości są realne, oczywiście skonsultuję się z lekarzem, ale przynajmniej jestem odrobinę spokojniejsza....dzięki!

Będzie dobrze :) Ja też już schizuję jakiś czas, a właśnie skończyłam 36 tc i póki co jeszcze nie urodziłam :)

Gość niedoświadczonaaa
też pierwsze dzieciątko?

Gość jasnowidz teresa
jedż na izbę przyjęć ginekologiczną , lepiej sprawdzić niż stracić dziecko bądź wychowywać chore przez swoje lenistwo .Wiem że jest noc i że sie nie chce ale pojedź sprawdź bedziesz spokojniejsza :)

Gość daj znac co i jak
sie potoczylo

Gość niedoświadczonaaa
Na szczęście wszystko w porządku, takie ilości śluzu są normalne...że tak to ujmę - wszystko na swoim miejscu, wiec jak na razie termin o czasie i oby tak zostało!!! Teraz to mi się dopiero myślenie włączyło... rilla_marilla na kiedy masz termin?

1 październik. Ale przedwczoraj byłam u lekarza, który powiedział, że szyjka mi się skróciła i zasugerował, że mogę nie dotrwać do terminu. Mam jednak nadzieję dotrwać do końca 37 tygodnia bo wtedy ciążę uważa się za donoszoną. Czyli byle do 9 września :) Cieszę się, że u Ciebie wszystko ok, ja też mam śluzu w diabły :)

Gość niedoświadczonaaa
No to zostało Ci mniej niż mnie, ja mam na 18 października. Na pewno będzie dobrze, tylko dużo odpoczywaj, leż i nie podnoś ...