Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaamamaaa1111

Zrobiłam sobie drinka a karmie piersią...

Polecane posty

Gość Jaamamaaa1111

Na jeden palec malibu i pół szklanki mleka, słyszałam że alkohol coś tam pobudza w laktacji heh pić czy nie pić ?

Nie alkohol tylko ciemne piwo (w tym "bezalkoholowe" typu karmi).A słabego drinka wypić możesz, pod warunkiem, że nie będziesz karmić przez najbliższe min. 3 godziny.

Gość Jaamamaaa1111
a właśnie gdzieś czytałam jeżeli się myle w gazecie typu mamo to ja :D czy coś takiego że ogólnie alkohol o piwie nic nie było napisane ... a po za tym mały już spi obudzi sie dopiero na jedzenie gdzieś o 3-4 wiec już chyba tego alkoholu nie będzie ? :p

Gość Jaamamaaa1111
ngLka yhym karmi pije od święta :)

Takie gazetki to pranie mózgu jest, lepiej sobie darować. ktoś coś usłyszy, nie sprawdzi a napisze i potem połowa czytelniczek stosuje ich - często - głupie rady.Popyt = podaż. Im częściej dziecko ssie, tym więcej prolaktyny się wydziela, stad zwiększona produkcja pokarmu.Gdyby alkohol wpływał na wzrost prolaktyny, to każda pijąca miałaby pokarm, niezaleznie od tego, czy jest matką :D

Jak o 3-4 to spokojnie możesz wypić tę namiastkę malibu, dla przyjemności :D

Gość Jaamamaaa1111
No możliwe hehe :) no ale moge go wypić ? naprawde jest słabiutki ... dziś miałam zły dzień stąd ten drink... ale jest naprawde słaby nie chce mieć wyrzutów sumienia :p

Gość Jaamamaaa1111
ngLka dzięki za odp :) pozdrawiam