Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annulaaaaaaa

Faceci- starać się o was czy nie????!!!

Polecane posty

Gość annulaaaaaaa

głownie chodzi mi o pokazywanie ze nam zalezy- oczywiscie bez przesady- takie zdrowe podejscie do tego tematu- bez popadania w skrajnosci zachowan przez ponizanie sie

Gość oiois
tak, ale bez pokazywania piersi . Bo mialem taka sytuacje . :/

Gość annulaaaaaaa
az jestem ciekawa jak to wygladało:P

Gość annulaaaaaaa
jest tu jeszcze jakis facet???:P

To zależy.. dziś wolałbym by żadna się o mnie nie starała, szkoda czasu drugiego człowieka. Parę lat temu znajoma, znam ją ponad 30 lat..i po tyluż się odezwała.. (powiedziała w momencie jak próbowałem z kims tam się związać) zawsze mi się podobałeś. Ja na to, jakoś tak odruchowo... (walnąłem bez zastanowienia) dziś mi to mówisz, bez sensu(Bo się odważyła jak zostałem sam, ale sama będąc zajętą). EOT.

Gość annulaaaaaaa
no bo czasami tak mysle ze pozniej mozna złować ze jednak czegos sie nie zrobilo...

Gość poranka poranka
No ja chetnie poczytam wypowiedzi,bo zalezy mi na jednym facecie.Ale na jednym topiku pisza,zeby nie pokazywac za bardzo uczuc,bo faceci to zdobywcy,i oni wola zdobywac.A na innym,ze faceci lubia jak sie ich zdobywa,i badz tu madra

Gość annulaaaaaaa
bo mam tez takiego kolege- fakt przystojnego, ktory akurat twierdzi ze lubi jak dziewczyny zwracaja na niego uwage i go podrywaja, ale jednak z tego co słyszłam faceci sami wola zdobywac- a moze myslec ze to oni zdobywaja???

Gość annulaaaaaaa
najgorzej ze w moim przypadku to chodzi o faceta, ktory hmm ogolnie lubi dziewczyny, ale ja juz go dlugo znam i oprocz tej wady ze jest jednak kobieciarzem to swietny z niego facet i dlatego troszke nie wiem co mam robic- nie chce byc potraktowna jak jedna z wielu

Gość annulaaaaaaa
Max Zander vel Klaun Az tak bardzowybredny?:P na kazdego chyba jest jakis sposob

Gość annulaaaaaaa
chyba latwiej byc facetem...

Gość max 87
a jak czujesz że powinnaś czy nie?

"annulaaaaaaa Max Zander vel Klaun Az tak bardzowybredny? na kazdego chyba jest jakis sposob" Na mnie nie działają sposoby:P.Trzeba po prostu być odpowiednią osobą:classic_cool:.Ale dużo u mnie nie ma szans:P.Około 2000 z Polski oszacowałem że ma u mnie szanse:P.