Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szara_szara_mysz

czy to depresja?

Polecane posty

Gość Szara_szara_mysz

czasami myślę, że jestem zerem. I nie powinno mnie być na świecie. Wiem, że nie powinnam tak myśleć. Teoretycznie wydaje mi się, że to nieprawda. Ale w głębi duszy czuję się niepotrzebna.

Gość Szara_szara_mysz
Ja mam problem, a ty chcesz na mnie zarobić? A fe!:P

Gość Szara_szara_mysz
Teraz czuję się jak ta baba z kawału. Przychodzi do lekarza i mówi, że wszyscy ją ignorują. Na to lekarz: "następny proszę" Tylko że to wcale nie jest śmieszne...:S

Gość PUA juz niepotrzebne
znajdz sobie czarnoskorego , to powinno cie dowartosciowac

Gość rozumiem cię świetnie
Mam tak samo. 23 lata, po związku, który chcę wymazać z pamięci, ze strasznym dupkiem jakich mało. Samoocena poleciała w dół,choć nigdy nie uważałam się za ładną. To po pierwsze.Po drugie, kłopoty na studiach.W wyniku czego czuję się jak Ty - jak zero, izoluję się od ludzi, płaczę nocami, ale udaję,że radzę sobie ze wszystkim a mam myśli samobójcze. Dla mnie świat się skończył i zdaję sobie sprawę,że prędzej czy później coś sobie zrobię.Rozumiem Cię więc.

Gość Szara_szara_mysz
Ja nie mam myśli samobójczych - mam dla kogo żyć, ale myślę też , że moje dzieci mogły mieć lepszą mamę. To są naprawdę wspaniałe dzieci. Ale co ja im mogę dobrego przekazać?

Gość anitkaaaaa
Ja czasami tez sie tak czuje,ale od poczatku...Wszystko zaczelo sie gdy moja najlepsza przyjaciolka zdradzila mnie z moim chlopakiem(bylam z nim 6 lat) Potem wszystko potoczylo sie gladko,tzn,nasi wspolni znajomi zaczeli brac ich strone(mimo,ze nie sa juz razem) Znalazlam sobie faceta ktorego kocham i niedlugo bierzemy slub,ale brakuje mi przyjacio,znajomychl.Jestem zagranica,nie mam nikogo oprocz rodziny w Polsce.Zero kolezanek,kolegow,,przyjaciol...jesli jacys byli,to zostali przeciagnieci na strone bylem przyjaciolki,ktora pieprzy glupoty o mnie.Siedze w domu codziennie,moi przyjaciele,to piwo,lub tabletki nasenne.

Gość sdfsdf
anitka siedz wiecejw domu to napewno poznasz rusz dupsko na miasto/kurs/dicho

Gość Zuzanna Amelia
Odpowiadam na pytanie zasadnicze autorki - to jeszcze nie jest depresja.

Gość nie wiesz co to depresja
weź się ogarnij jak ten chłopak tu http://tinyurl.com/36xkxxp przeczytaj i przemysl swoje życie jeszcze raz.