Quicksand 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 autorko to moze ty cos zacznij pierwsza oni moze sa inco gnito i nie moga nic mowic bo mafia moze najechac :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia ewunia 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 cholerajasna-ja nie od jareckich jezdem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia ewunia 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 Quicksand,aś dowaliła z tym incognito :Dtrafione zatopione!:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 Niunia masz maturę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia ewunia 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 nie,jareczku jeszcze nie:P:Dale juz niedługo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerajasnazwariowacmoznazpse 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 To niech bedzie ze wszyscy sa od jareckich i bedzie spokoj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia ewunia 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 a cos Ty taki ciekawski :P?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarecka 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 bardzo fajna rozmowa humor mi poprawiliscie nawet;) ale ide spac jeszcze tu kiedys wroce papa;) *aha i widze ze jarex szuka zony z matura... chyba bedzie rozwod;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia ewunia 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 :O,no czy ja wiem ..tak przed całym forum mam sie przyznac :O;;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 Niunia...do mafii tylko z maturą Ja jestem wierny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia ewunia 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 uufff,czyli ja odpadam :Dtralalalaa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerajasnazwariowacmoznazpse 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 Ja mam mature przyznaje sie z czystym sumieniem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia ewunia 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 JArecka ,miłej nocki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia ewunia 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 cholera,przydaje sie do czegos ta matura;)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 Ona jest z klanu jareckich, a ja z klanu jarexów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia ewunia 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 klan jarexów ,jakos tak ...dostojniej brzmi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerajasnazwariowacmoznazpse 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 akurat w tych czsach ktore teraz mamy matura nie jest wogole przydatna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 potrzebna...do stresowania licealistów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia ewunia 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 spac ide ..pa!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerajasnazwariowacmoznazpse 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 No niby tak.... ale po co ich stresowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 sztuka dla sztuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerajasnazwariowacmoznazpse 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 Czy oni juz wszyscy poszli spac??? przeciez zaczyna sie najlepsza pora:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 No tak, juz po północy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerajasnazwariowacmoznazpse 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 No coz... To dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 Uciekasz tez juz...więc dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerajasnazwariowacmoznazpse 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 Myslalam ze i Ciebie juz wcielo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 Szwendam sie tu i tam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Auroton 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 na na nudę dobrze jest jakiś film obejrzeć...albo nażreć się na noc jak świnia...:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Auroton 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 hej jolazabrze...witam:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 witojcie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach