Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana żonaa

pomóżcie znaleźć lekarza który zrobi wszywkę toruń

Polecane posty

Gość załamana żonaa

Próbowałam szukać w google, ale nie znalazłam konkretów. Może ktoś ma doświadczenie w tym temacie i wie kto sie tym zajmuje i jaki jest koszt?? Z góry dziękuję za pomoc

Gość załamana żonaa
Wszywka to lek który wszczepia się pod skórę. Ma pomóc w odstawieniu alkoholu. Z tego co się zorientowałam to tego leku już nie produkują, ale przypuszczam, że można po cichu jeszcze gdzieś to zrobić. Nazwa handlowa leku to esperal

Gość załamana żonaa
On kiedyś wiele lat temu był wszyty i pomogło na kupę lat, mam nadzieję że i teraz pomorze:(

Gość załamana żonaa
antabus hmmm, pomoże dopóki będzie brał regularnie, ale wystarczy że nie weźmie i może chlać dalej:o

Gość załamana żonaa
Łatwo się radzi, olej gada pijaka jak nie dotyczy nas to bezpośrednio. Jak jest już rodzina i dzieci, to ciężko tak:( wiem że sama muszę zacząć chodzić na terapię, bo jestem uzależniona od niego. Stworzyliśmy szczęśliwą rodzinę, dał mi poczucie bezpieczeństwa, kochał ponad życie, ja zresztą też, a teraz tak boleśnie jest mi to odbierane. Zrobię wszystko co w mojej mocy żeby o niego zawalczyć, bo wiem że jest dobrym człowiekiem i wiem że kocha mnie i dzieci, tylko teraz nie myśli racjonalnie Tak na prawdę nie wiem od czego zacząć, jak się do tego zabrać, bo nie mam doświadczenia. Wtedy kiedy tak mocno pił to jeszcze go nie znałam

Ciężko zmienić kogos na siłe. jak sam nie zechce to gówno zdziałasz. Będziesz sie tylko łudzić i zyc nadzieja az sie kiedys ockniesz i bedzie za późno na cokolwiek. Chcesz to sie sama oszukuj dalej i odraczaj do co nieuniknione.

Gość załamana żonaa
Tak wiedziałam że jest alkoholikiem,ale poznałam go jako trzeźwego faceta i nie zdawałam sobie sprawy z zagrożenia. Poza tym nie żalę się tylko szukam kogoś kto podpowie mi co mam zrobić. Jeśli nie możesz mi pomóc, to nie komentuj!! leżącego się nie kopie:(

Gość frewgfrer
ja znam goscia ktory tez se wszczepil taka wszyfke i faktycznie, pomaga...ale ja jestem z wroclawia, to jest kumpel mojego meza

Gość frewgfrer
tzn wszywke:)

Gość hkljkl;joo;j;h
Na Białorusi jeszcze to produkują i urzywają. Można tam jechać i "załatwić" sobie lekarza, który to wszyje. Albo kupić. przywieźć do Polski i wszyć tu, na miejscu

Gość pijak sam musi chciec przestac
a ty fundujesz dzieciom bycie DDA zamiast martwic sie pijusem dziecmi sie pomartw troche:o boze jakie te babsztyle sa beznadziejne aby fiut w domu:o

Gość załamana żonaa
Z tą białorusią to może jakiś pomysł. Kupię dzisiaj lokalne gazety, w piątek zawsze jest dużo ogłoszeń. Kiedyś mignęły mi tego typu anonse. Znalazłam grupę wsparcia, ale najbliższe spotkanie jest we wtorek. Problem nasz jest jeszcze taki że mój mąż pracuje w delegacji i nie mam nad tym co robi żadnej kontroli. Właściwie od wyjazdów w delegacje zaczęły się ponownie jego problemy:(

Gość załamana żonaa
Dzieci nie widzą go przez cały tydzień, a w weekendy udaje mi się go trzymać w ryzach. Już wiem że zrzędzeniem nic nie zdziałam, bo zrobi mi na złość, z nim lepiej jest postępować dyplomatycznie.

Gość frewgfrer
wspolczuje..i nie sluchaj innych zebys dala se spokuj, tak latwo mowic. a powiedz, czym sie objawia ze ma problem??jak sie zachowuje, ile wypija???

Gość pijak sam musi chciec przestac
to co ze dzieci go nie widza ale zyja pod jednym dachem z alkoholikiem co funduje im matka albo inaczej tobie zaslepionej pomoca mezowi ktoremu nie da sie pomoc bo on sam ma to w dupie wydaje sie ze dzieci nie widza widza i czuja wiecej niz tobie sie wydaje POCZYTAJ SOBIE O DDA moze wtedy sie ogarniesz kobieto

Gość frewgfrer
co tak najezdzacie na autorke??? To jej maz, ojciec dzieci. Ona nie napisala czym to sie objawia, jak sie zachowuje...jesli leje ja po pijaku i znaca sie nad dziecmi to oczywiscie, niech go zostawi i ja jestem za. Ale jesli objawia sie to tym ze po prostu tylko pije i nic wiecej, to czemu ma nie walczyc o niego??Facet ma problem i potrzebuje pomocy. A ty moze co?Swojemu mezowi nie pomogla gdyby mial problem???To fajna z ciebie zokna...

Gość Boze widzisz a nie grzmisz
popieram wpis wyzej:Przede wszystkim jestes matka a robisz swoim dzieciom pieklo z zycia i na przyszlosc:o

Gość Boze widzisz a nie grzmisz
puknij sie w leb ciemnaku dziecko jest najwazniejsze a babie oczy fiutem zarosly ktory do tego ma w dupie leczenie sie ktos tutaj napisala o DDA ale ty pewnie ciemna maso nawet nie wiesz co to jest wystarczy ze rodzic pije a juz dzieciak jest skrzywiony debilu

Gość załamana żonaa
Przede wszystkim pije tylko piwo, a niestety nie uważa go za alkohol tylko za napój chłodzący:o Wiem że jak jest w delegacji to pije codziennie, czasem 2 piwka, czasem do nieprzytomności. Kiedy jest pijany jest dla mnie przykry. Nie ubliża mi i nigdy nie podniósł na mnie ręki [i do póki nie będzie bił mnie i dzieci będę o niego walczyć, ale mordobicia nie zniosę] Potrafi powiedzieć, że nic nas nie łączy, a za chwilę żebym go nie zostawiała. Jak jest mocno pijany to mówi żebym dała sobie z nim spokój, bo idzie na dno i nie chce nas ciągnąć za sobą, ale powiedzcie mi jak mam dać sobie spokój z ojcem moich dzieci z człowiekiem którego kocham i którego zasłoniłabym własną piersią tak samo jak nasze dzieci?? Dzisiaj jest źle, ale przecież nie zawsze tak było. Każdy na około zazdrościł mi takiego mężczyzny, mogłam na niego liczyć w każdej sytuacji dbał o nas jak tylko potrafił najlepiej. Jest bardzo pracowity i co ważne jak do tej pory nie przepija mi wypłaty, nie wynosi z domu. Wiem że moja wypowiedź może być bardzo chaotyczna, ale cięzko mi myśli do kupy pozbierać

Pisałaś, że leżącego sie nie kopie. A co z kims kto chce byc tym kopanym, leżącym i deptanym człowiekiem? Ty zdaje się chcesz taka byc. W przeciwnym razie byś sie podniosła i sama kopneła w dupsko kogo trzeba i zaczeła się martwić dziećmi, które sa bystrzejsze i bardziej spostrzegawsze niz Ci sie wydaje. Martwisz sie o faceta, który z premedytacją niszczy wasz swiązek, swoje i twoje zycie. Moim zdaniem mąz powinien byc dla kobiety podpora a nie trutniem ale Twój wybór. A może poprostu nie chcesz się z nim rozstac bo chodzi o jego wypłate?

Gość kobieta na krancu
Jestem dzieckiem alkoholika.Picie ojca a "tylko pil" nie bil mnie i mamy zniszczylo mi dziecinstwo i mialo przemozny wplyw na moje dorosle zycie.To nic ze "on tylko pije" on nie "tylko pije" on niszczy zycie najblizszych.