Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misterloho

Bez masturbacji i bez seksu... aż do znalezienia dziewczyny :)

Polecane posty

Gość Misterloho

Cześć. Mam 23 lata. Postanowiłem nie masturbować się, no, a ze obecnie nie mam Kobiety to... nie będę miał ani masturbacji, ani seksu. OD października rozpoczynam naukę na kierunku, gdzie są same Kobiety... wiec mam zamiar tam kogoś poznać :) Wytrzymam bez masturbacji ?

Gość Mist7910
możee..

Gość lady v
moj masturbuje sie czasami 2-3 razy dziennie chociaz ma dziewczyne hahahha,podobno to norma:):)po co sie masz meczyc?

Gość Misterloho
Pół roku temu miałem dziewczynę i jeśli często się masturbowałem to potem w seksie nie wychodziło... Dopiero po kilku dniach bez masturbacji seks był udany. Dlatego właśnie chce w ogole przestać się masturbować, żeby seks był zawsze fajny...

Gość Misterloho
Być może mam małe libido.. ale nie wiem jak je zwiększyć. ech.. Dopiero jeśli nie masturbuje się ok. 10 dni to z dziewczyną podnieciłbym się na tyle, zeby móć założyć prezerwatywe.

Gość Misterloho
Nie jestem OSTATNI, więc.. na pewno niedługo znajdę dziewczynę. Nie mam problemu... gorzej jest z moim małym libido.. !

Gość Misterloho
Zazdroszcze facetom, którzy masturbują się po kilka razy dziennie, a potem mają jeszcze ochote i mozliwość... seksu z Kobietą... :)

Gość Aleksander9410332
ale po jakimś czasie znowu mi zmaleje... po kilku stosunkach.

Gość awerty
A jak wiadomo Pupciaan by wolał być tam gdzie są sami faceci. Zawsze to większe prawdopodobieństwo, że jakiś spory kutas go w Pupcię zajedzie w czasie przerwy hahaha.