Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lnjhkiygydste

na gorącym uczynku...

Polecane posty

Gość lnjhkiygydste

Postanowiłam bez zapowiedzi odwiedzic chłopaka, a on z jakąś laską (wcale nie fajną;)) sobie przy świecach... hm.. co by było jakbym wpadła godzinę później..

Gość moskala
a jak się tłumaczył? i co zamierasz zrobić teraz?

Postanowiłam bez zapowiedzi odwiedzic chłopaka , a on z jakąś laską " no i ?

Gość lnjhkiygydste
nie jesteśmy razem. wpadłam w szał, darłam się jak szalona, panią poprosiłam o opuszczenie mieszkania. On za dużo nie mówił, głowa spuszczona, nawet na mnie nie potrafił spojrzec

Gość lnjhkiygydste
ogólny szok... bez zaufania nie ma sensu ...

czekaj czekaj wyrzuciłaś panią nie ze swojego mieszkania?:D

Gość anonimmmowaa
Regres ale Twoje wypowiedzi są żałosne i godne politowania:D już tak od jakiegoś czasu zwróciłam uwagę i mnie coraz bardziej bawi Twoja wybiórczość i czepianie się szczegółów:) Skoro siedział z jakąś dziewczyna przy świecach autorko, do tego Ty o tym nie wiedziałaś to chyba jasna sprawa :) chyba że to jego siostra bądź kuzynka a on świece zapala przy każdej kolacji:)

Gość anonimmmowaa
ike wyrzucić a poprosić o opuszczenie to co innego:) ale znów czepiamy sie szczegółów bo nie mamy nic do roboty czyż nie?:D

nie wygladasz na zrozpaczoną trzeba sie bylo przylaczyc zamiast psuc taki nastroj...

masz rację nie czepiajmy się szczegółów najważniejsze jest to, że to nie było twoje mieszkanie:)

nie jesteśmy razem . wpadłam w szał, darłam się jak szalona, panią poprosiłam o opuszczenie mieszkania" o kurw... nie jest z tym chłopakiem wyprasza inną z nie swojego mieszkania drze sie , wpada w szał robi mu awanture że chłopak sobie kolacje jadł :D a z głową autorką wszystko OK ? :D

anonimmmowaa Regres ale Twoje wypowiedzi są żałosne i godne politowania już tak od jakiegoś czasu zwróciłam uwagę" chcesz elektroniczny autograf ? :D

Gość o co wy się czepiacie??
skoro to jej facet i nakryła go z inna to mialo prawo ją wyrzucic i oczekiwac wyjasnien;/ chyba cos jej sie nalezy.. a ile byliscie razem autorko??

:D widać ona tylko myślała, że to jej facet:P

Gość anonimmmowaa
oj postarajcie się ja zrozumieć. Nie każdy jest taki flegmatyczny jak Ty Regres, że nawet jakby zastał swoja dziewczynę w łóżku z innym to grzecznie by przeprosił i wyszedł żeby im nie przeszkadzać:D Widocznie autorka poczuła się bardzo zraniona i miała prawo się zdenerwować. Z pewnością jest tez osobą dość emocjonalna nie to co Wy- wyszydzacze forumowi:D

o co wy się czepiacie?? skoro to jej facet " może spójrz na wpis z godziny 9.47 :D

Gość anonimmmowaa
no popatrz nie wpadłam na to ale skoro sam chcesz rozdawać to dawaj. Widać mały popyt jest to zrobię Ci przyjemność:P

widać ona tylko myślała, że to jej facet" pewnie jej wysłał zaproszenia na NK i od tego momentu uznała go za swoją własność :P

. Nie każdy jest taki flegmatyczny jak Ty Regres, że nawet jakby zastał swoja dziewczynę w łóżku z innym to grzecznie by przeprosił i wyszedł żeby im nie przeszkadzać" co pijesz od rana? :D

Gość anonimmmowaa
Regres odrobina logicznego myślenia i czytania ze zrozumieniem. Chyba logiczne że nie są razem od tamtego zdarzenia:P

Gość lnjhkiygydste
I tak uważam że mam szczęście.. wiele kobiet żyje w takim związku i nawet o tym nie wie, a ja jak się zastanowic nie mam nad czym płakac bo wolę byc sama niż w takim związku. A co do tego czy miałam prawo ją wyprosic.. powiedziałam że chce porozmawiac z moim chłopakiem, sama wyszła .. nie wiedziała że on ma dziewczynę..

Gość anonimmmowaa
Regres- mistrz żałosnych pytań retorycznych:D

Gość ile czasu byliscie
parą???

"pewnie jej wysłał zaproszenia na NK i od tego momentu uznała go za swoją własność " hahah ja mysle ze dziewczyna wpadla do mieszkania jakiejs pary, zrobila awanture i wyrzucila lokatorke ;) nie wiem co bierzesz autorko ale daj namiary :)

Gość anonimmmowaa
Dobrze autorko, że masz do tego takie podejście a nie jak inne dziewczyny, które tej lasce oczy by wydrapały a swojego chłopaka zamknęły w złotej klatce i dalej z nim były. bo przecież tak bardzo kochają i nie wyobrażaj sobie życia bez niego... Powodzenia Ci życzę:)

Chyba logiczne że nie są razem od tamtego zdarzenia" no chyba ją usunął że znajomych po tym ataku szału :P tez bym tak zrobił :D no to już nie są razem :D Fakt :P

Gość lnjhkiygydste
Miałam własne klucze do mieszkania...mieliśmy plany na przyszłośc.. chcieliśmy się zaręczac..

Dobrze autorko, że masz do tego takie podejście a nie jak inne dziewczyny" np takie co się awanturują , wpadają w szał i drą się jak szalone :P

Gość anonimmmowaa
a Regres ciągle w swoim świecie i w świecie internetowych portali:D Musisz być obcykany w tych wszystkich portalikach dla małolatów:P

Gość anonimmmowaa
no i gdzie ten autograf mistrzu ciętej riposty od siedmiu boleści?:D