Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamba nadonsanna

Czy urodzenie dziecka w wieku 24 lat

Polecane posty

Gość Mamba nadonsanna

Chwile przed obrona a po pól roku pójście do roboty to patologia według was??

Gość mlodamama23lata
nie chyba nie ja urodzilam majac 20 lat obecnie mam 3 letnia corke ,sama mam 23 lata:) cczuje sie mlodo a corka juz lata ,rozmawia ze mna,wola siku ,kupke -jest samodzielna:) ,co prawda nie chce miec wiecej dzieci ale jak sobie pomysle ze w wieku 30 lat moje dziecko bedzie mialo 10 lat:)cieszy mnie to strasznie:)

Gość Mamba nadonsanna
Ja chce jeszcze jedno :) ale za jakieś 2 lata. Tylko tu tak skrajne opinie czytam ze zastanawiam się czy ze mną wszytko styka

A jak to się ma mieć do patologii? Normalna sprawa, że rodzic się dziecko - nie ważne czy przed obroną czy po. Kogo to obchodzi? To Twoje życie. A praca? Twój szef zapewne się nie ucieszy, ale cóż zrobić :)

Tak straszna patologia;) Ja miałam 24 i byłam na 4 roku studiów dziennych dość ciężki kierunek dużo nauki i co skończyłam. Napisałam z dzieckiem pracę obroniłam na 5. 2 lata z małym studiowałam. Jak skończyłam studia to poszłam od razu do pracy a mały trochę z nianią a potem do przedszkola. Jestem zadowolona że tak mi się ułożyło. Przecież 24 lata to zdrowy wiek by dziecko mieć

Gość Mamba nadonsanna
Mojemu szefowi to "zwisa" ze mam dziecko ;) pełno tu matek i to bardzo pracowitych.

Gość Mamba nadonsanna
No trochę się przejmuje, bo jakaś nagonkę tu zauważyłam. Jakby 25 letnia matka to to samo co 18 letnia było ;)

Gość ligaquena
Patologia to nie ale glupota raczej ;-)

Gość Mamba nadonsanna
A w jakim wieku to " mądrota" rodzic? :)

Kafeterią się przejmujesz? Daj spokój, nie warto - Ludzie wylewają tu swoje frustracje, a Ty to do serca bierzesz :) Mnie też kafeteryjne ideały zaliczyłyby pewnie do patologii :classic_cool: I co? Śmieję się jak czytam niektóre wypowiedzi, bo w życiu realnym one nie mają żadnego odzwierciedlenia :)

gdyby ktoś mi powiedzial ze to ze urodziłam w wieku 25 lat to patologia to bym go chyba wyśmiała...:o po 30 już jest coraz mniejsze prawdopodobieństwo na zajście w ciążę...są coraz większe problemy. po to nas matka natura zrobiła plodne od mlodych lat, zeby sie rozmnażać wcześnie, a nie potem 50latki z wózkami biegają. chociaz to też nic złego

Gość Mamba nadonsanna
Nataliee - mam niskie poczucie własnej wartosci chyba ;) ale zaczynam już wiecej spraw olewac..

w wieku 24 lat organizm jest najbardziej płodny:0 Zresztą co komu do domu jak dom nie jego;) Ważne że ty jesteś gotowa na bycie mamą i tyle

Gość pomarańcze na drzewie
Nie wiem czy ludzie to nie mają prawdziwych problemów czy co,nasze społeczeństwo zaczyna być jeszcze durniejsze jak jest.Pytanie zadane przez autorkę jest tak infantylne, że aż mózg boli.Każdy rodzi w jakim wieku mu się podoba i innym nic do tego.Ja nie muszę się pytać ,kiedy mam rodzić dziecko lub kiedy nie,bo to tylko wyłącznie moja sprawa i moje życie.Jakby Ci tu większość stwierdziła, że patologia to co stwierdziłabyś,że nią jesteś?:O

Gość Mamba nadonsanna
"Jakby Ci tu większość stwierdziła, że patologia to co stwierdziłabyś,że nią jesteś?" No masz racje - nie stwierdzilabym tak. Ale na bank zastanawialabym się nad tym czy mój obraz fajnego życia nie jest skrzywiony

Gość Mamba nadonsanna
Pewnie otrzymalas full service w zakresie wsparcia młodej matki? :( i to od obcych bab..

"No masz racje - nie stwierdzilabym tak. Ale na bank zastanawialabym się nad tym czy mój obraz fajnego życia nie jest skrzywiony" To tylko pogratulować,że obraz swojego życia uzależniasz od opinii anonimowych osób.

Gość Mamba nadonsanna
"To tylko pogratulować,że obraz swojego życia uzależniasz od opinii anonimowych osób." No cieżko mi z tym, ale tak jest..

Gość Natalia...A
Ohydna Jędzo ile masz lat?

to Twoje myślenie jest patologiczne i straszliwie dziecinne,nie nadajesz się na matkę bo psychicznie sama jesteś jeszcze w pieluchach.

Gość Mamba nadonsanna
No wiem, ale dziecka do adopcji szkoda przecież. Musi ze mną wytrzymac ;P

Gość Natalia...A
To już stara d..a jesteś :D Przepraszam za określenie ;-)

nie będę komentować autorko twojego ostatniego wpisu bo nawet się nie nadaje do komentarza:O.

Gość anka7a76
patologia nie :) wszystko zalezy...ja tez mam teraz skonczone 24 lata, obronilam sie rok temu (niektorzy napisza ze nie mozliwe a jednak tak:)), po obronie wyszlam za mąż, pracowalam, i jakos szybko nam sie udalo chociaz sie nie staralismy bardzo :) i teraz w tym miesiacu mam termin porodu....wiec za patologie tego nie biore :)

Gość Natalia...A
Jędzo też jesteś w ciąży ? (o ile dobrze zrozumiałam? )

Gość Mamba nadonsanna
Ale dlaczego? Przecież ty taka ciocia dobra rada - wszystko wiesz, każdemu doradzisz.. Powiedz mi - co w moim życiu najbardziej zjebane jest? Ulzyj sobie kobito ;P