Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona cytryna

brak okresu o co chodzi ?

Polecane posty

Gość czerwona cytryna

Ostatnio dostałam okres, 4 dni wczesniej niz powinnam tj. 29 lipca. Trwał 4 dni. Cykle mam 30-31 ( praktycznie od zawsze b. regularne) - ten wynosił 27. Kochałam się w 18 dni cyklu bez zabezpieczenia. I do dzis nie mam okresu. Powinnam go dostac 28 sierpnia a tu nic. Nawet nie czuje ze mi nadchodzi. Nic mnie nie boli tylko czasami klucie w jajniku. W pirwszej ciazy od razu wiedzialam ze cos nie tak - bol podbrzusza po wysiłku , obrzmiałe i cholernie bolace piersi. A teraz nic. Co moze byc przyczyna ? dodam ze ostatnio mam dosc czesto biegunki i bola mnie jelitka moze byc to jakas przyczyna ? zanim zrobie test chcialam sie poradzic czy jeszcze kilka dni poczekac czy juz zrobic .

Ja bym zrobiła test. Ja na takim etapie nie miałam żadnych objawów, tylko dużo śluzu wodnistego, białego. No i ludzie mówili, że blada jestem, że mam na badania iść bo mogę mieć anemię. Piersi też były normalne.

Gość hrabia zoo
Wg. moich obliczeń 18 dzień cyklu jest dniem nie płodnym. Więc nie mogłaś zajść w ciąże. Zapewne odwodniłaś się przez te biegunki. Jakiś virusek? I przez to wszystko okres Ci się spóźnia.

Gość co jak co ale biegunki
nie sa sprawcami zanikania okresu. W ciazy jestes kobieto gnaj do lekarza bo kwasek.

Gość erotisi
dokladnie ta sama sytuacja, tylko u mnie ciaza niemozliwa. Okres powinnam dostac 26 sierpnia, a tu nic i dodatkowo lekko czuje czasami prawy jajnik. Zastanawiam sie czy to gwaltowne oziebienie nie jest przyczyna.

Gość czerwona cytryna
robiłam test 4 września i dziś 10 września oba są negatywne a okresu jak brak to brak. Nawet nie czuje ze się zbliża .. Ostatnio zauważyłam upławy zostawiają żółte ślady na bieliźnie może to jest przyczyną ? Czy nadżerka może być przyczyna ? Miałam kiedyś ale była bardzo mała i lekarz mówił ze nie ma sensu jej leczenia na razie ( to było 2 lata temu) Poza tym mam wrażenie że jajniki mi "pracują" momentami tak - jak bym już miała dostać okres - kurde ale się stresuje . Poza tym żadnych objawów. Dzwoniłam do gin. kazał jeszcze z 2 tyg. poczekać bo 13 dni to małe opóźnienie. Jeśli nie dostane okresu do 2 tyg. to kazał się zgłosić. Ja oszaleje do tego momentu co mi jest - nigdy tak nie było !. Może to ciąża poza maciczna , nowotwór , torbiel , cysta na jajniku i hu* wie co jeszcze ... :(

Nie denerwuj się kobieto, bo stresem jeszcze możesz opóźnić bardziej. Nie zbadam Cię wirtualnie, ale mogę Ci powiedzieć, że moja siostra czasem nie miała okresu po 3 miesiące i nic jej nie było. Dostawała leki na wywołanie i po krzyku :) Będzie dobrze :)

Gość nowotwor masz jak nic
juz sobie kop dół.