Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała hipokrytka z miasta

Obcokrajowcy?

Polecane posty

do was wszystkich - dobrze my jesteśmy białasami oni czarnuchami, jeszcze inni żółtkami ale wszyscy jesteśmy LUDŹMI,wszystkim nam tak samo biją serca. Ja chcę wierzyć,że wszystko jest kwestią charakteru i wychowania a nie zwykłego ludzkiego zła. Nie każda narodowość jest zła. Nie każdy murzyn to brudas, nie każdy Cygan to złodziej i nie każdy Polak to pijak.

Dla mnie czarny to czarny, nie bede udawac ze jestem daltonistka :p

Gość do hipokrytki
Dokladnie.Ja mieszkam w stanach juz dlugo i znam i czarnych i zydow i rumownow i albanczykow i jugoli i wlochow i i i wiecie co najbardziej nie lublie polakow z ich zasciankowymi podgladami.Ktorzy mysla ze po polsku Mowia tylko polacy:O

I jest taka mala roznica Black - czarny, to nie rasistowskie okreslenie jesli opisujemy kolor czlowieka, Bo jak inaczej do cholery go opisac? Ta poprawnosc polityczna kiedys was zadusi:) nigger- czarnuch, to juz jest rasistowskie okreslenie,

Gość kiok
W każdym kraju jest jakiś margines społeczny, który psuje opinię całej społeczności To nie jest margines spoleczny tylko cala rasa ludzi, dla ktorych nic nie robienie przy rownoczesnym ciagnieciu od panstwa to sposob na zycie. We Francji jest ten sam problem. Czarne kobiety sie rozmnazaja jak wsciekle, nie mysla o edukacji, byle tylko dostac socjal, ktory jest we Francji dla czarnych bardzo atrakcyjny. Bo co pracowac, jak mozna nic nie robic i dostac kupe kasy? Ci ludzie sie nie integruja z Francuzami, bo przyjechali do Francji tylko po to, aby siedziec na dupie i nic nie robic. Francuzi szczerze nienawidza Arabusow, ale oczywiscie glosno tego nie mowia, bo co? Bo poprawnosc polityczna obowiazuje.

"a co do zydów to poczytajcie to: http://www.tur-info.pl/p/ak_id ,21009,,izrael,ochroniarze,izraelscy_ochroniarze,krakow, kazimierz,mike_urbaniak,atak.html Ostatnie przypadki, gdy Polak musiał schodzic na jezdnię z chodnika przed "nadludźmi" miały miejsce podczas II wojny światowej. I co, teraz gdy jesteśmy w Unii to znowu sutuacja się powtarza ?" Tu jeszcze o żydkach http://www.youtube.com/watch?v=t_GSObX6j4Y :classic_cool:.