Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

business

WIECZÓR KAWALERSKI

Polecane posty

CZY NIE JESTEŚCIE ZAZDROSNE O TO CO WASZ PRZYSZŁY MĄŻWYPRAWIA NA SWYM WIECZORZ KAWALERSKIM?

Gość moj nie robi
kawalerskiego, a ja nie robie panienskiego, na chwile obecna ide tylko z 3 kolezankami na piwo do pubu, tak chcialam, bez zadnych idiotyzmow, a moj akurat pracuje, potem ma zamiar ogladac film w domu:)

Gość my tez nie robimy
typowych wieczorów. robimy za to taką wspólną imprezke u nas w domu, zapraszamy mojego brata z dziewczyną, moją przyjaciółkę z chlopakiem, siostre mojego narzeczonego z chłopakiem i brata z zona. w sumie bedzie 10 osób i to na tyle:)

ja tez uwazam ze to glupie zaraz jest strach z ebeda panienki itd ale to chyba ja nie wiem w polsce tlyko ja mieszkam z agranica i tu nikt nie slyszal ze na kwalerski czy panienski zapraszac dziwke czy zigolaka...to glupie i upokazajace.... wiec uwazam ze to durne

Gość ja tez z zagranicy chociaz
slub biore w PL, w UK bylam na dwoch wieczorach panienskich, moj narzeczony na 3 kawalerskich i na zadnym nikomu nie przyszlo do glowy, zeby isc na laski:O nawalili sie jak debile i rozeszli do domow. Tutaj robimy rowniez razem mala impreze w dyskotece dla 14 osob (par) nie chodzimy oddzielnie. Kawalerskie i panienskie, przyszly do nas z zachodu, tylko zostaly nieco dostosowane do swoich potrzeb tzn polakow potrzeb i niestety doszlo do tego, ze w imie kawalerskiego czy oanienskiego mozna legalnie zdradzac, bo przeciez tak wypada:O